De mooiste ochtendquotes om uit bed te komen

Ook al ben ik een vroege vogel, ik begrijp ook dat niet iedereen direct naast z’n bed staat als de wekker gaat. Vooral op maandag zal het motto niet altijd zijn: ‘lieve maandag, fijn dat je er weer bent!’. Om je een beetje extra energie te geven, inspireer ik je hieronder graag met de mooiste ochtendquotes. Sla ze op in je telefoon, lees ze in de ochtend een keer door en ik durf te wedden dat het een stuk gemakkelijker is om uit bed te komen! Let’s go.

De mooiste ochtendquotes om jou uit bed te halen!

‘Wake up and be awesome!’
Deze ligt natuurlijk voor de hand. Kom uit bed, ga voor de spiegel staan en herhaal deze quote drie keer. Ik durf te wedden dat je de dag met een stuk meer energie begint!

‘Every day may not be good, but there is something good in every day’
Deze quote is een van mijn persoonlijke favorieten. We durven er allemaal wel voor uit te komen dat niet iedere dag er eentje is om over naar huis te schrijven. Als je deze quote in de ochtend leest, weet ik zeker dat je opstaat voor dat ‘something good’ in vandaag. En wellicht wordt het wel een topdag! Hopelijk. Waarschijnlijk.

‘Let today be the day you give up who you’ve been, for who you can become’
De boodschap achter deze quote past helemaal in mijn straatje. Iedere dag werk ik aan mezelf en streef ik er vooral naar meer uit mijn ochtend te halen. Ik hoop met Dear Good Morning jou ook te inspireren. Deze quote geeft aan dat je iedere dag kunt leren en iedere dag een betere versie van jezelf kunt worden!

‘Today, be the badass girl you were too lazy to yesterday’
Toegegeven, ook ik heb weleens een off-day. De ochtend daarna begin ik dan vaak met deze quote. Een spreekwoordelijke schop onder mijn kont om vandaag extra hard te knallen in mijn ochtend workout!

‘Today is a perfect day to start living your dreams’
Ongetwijfeld! Iedere dag weer een nieuwe kans. Wat zou jij het allerliefste doen? Stap uit bed en werk aan die droom!

En last but not least: ‘Eat diamonds for breakfast, and shine all day!’.

Als dat zou kunnen, toch?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook leuk:

Extra motivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

 • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
 • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
 • Altijd een persoonlijk bericht
 • Kortingen en extra win-acties

De Dear Good Morning Shop

 • T-shirt zwart – I am (not) a morning person

  24.95
  Opties selecteren
 • T-shirt wit Dear Good morning

  T-shirt wit – I am (not) a morning person

  24.95
  Opties selecteren
 • Pre-order nu mijn boek!

  Meer informatie
 • E-book-HIIT-work-outs-DGM

  E-book – Let’s HIIT it (7 work-outs)

  8.75
  In winkelmand

Join jij de DGM-community?

Lieve lezer, mijn website gebruikt als standaard de nodige functionele cookies. Om de site te kunnen verbeteren, functies voor social media te bieden, content te personaliseren en sporadisch een advertentie te tonen zijn meer cookies nodig. Je kunt mijn privacybeleid erop nalezen als je wilt.