De mooiste ochtendquotes om uit bed te komen

Ook al ben ik een vroege vogel, ik begrijp ook dat niet iedereen direct naast z’n bed staat als de wekker gaat. Vooral op maandag zal het motto niet altijd zijn: ‘lieve maandag, fijn dat je er weer bent!’. Om je een beetje extra energie te geven, inspireer ik je hieronder graag met de mooiste ochtendquotes. Sla ze op in je telefoon, lees ze in de ochtend een keer door en ik durf te wedden dat het een stuk gemakkelijker is om uit bed te komen! Let’s go.

De mooiste ochtendquotes om jou uit bed te halen!

‘Wake up and be awesome!’
Deze ligt natuurlijk voor de hand. Kom uit bed, ga voor de spiegel staan en herhaal deze quote drie keer. Ik durf te wedden dat je de dag met een stuk meer energie begint!

‘Every day may not be good, but there is something good in every day’
Deze quote is een van mijn persoonlijke favorieten. We durven er allemaal wel voor uit te komen dat niet iedere dag er eentje is om over naar huis te schrijven. Als je deze quote in de ochtend leest, weet ik zeker dat je opstaat voor dat ‘something good’ in vandaag. En wellicht wordt het wel een topdag! Hopelijk. Waarschijnlijk.

‘Let today be the day you give up who you’ve been, for who you can become’
De boodschap achter deze quote past helemaal in mijn straatje. Iedere dag werk ik aan mezelf en streef ik er vooral naar meer uit mijn ochtend te halen. Ik hoop met Dear Good Morning jou ook te inspireren. Deze quote geeft aan dat je iedere dag kunt leren en iedere dag een betere versie van jezelf kunt worden!

https://www.instagram.com/p/BqxWrMGlLCf/

‘Today, be the badass girl you were too lazy to yesterday’
Toegegeven, ook ik heb weleens een off-day. De ochtend daarna begin ik dan vaak met deze quote. Een spreekwoordelijke schop onder mijn kont om vandaag extra hard te knallen in mijn ochtend workout!

‘Today is a perfect day to start living your dreams’
Ongetwijfeld! Iedere dag weer een nieuwe kans. Wat zou jij het allerliefste doen? Stap uit bed en werk aan die droom!

En last but not least: ‘Eat diamonds for breakfast, and shine all day!’.

Als dat zou kunnen, toch?!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek