Met deze 5 motiverende video’s heb jij je motivatie in no-time terug!

Heb je even een dipje? Dat kan of gaat nog geheid gebeuren! Het hoort er nou eenmaal bij. Soms ben je even je ritme kwijt. Bijvoorbeeld door een vakantie, een nieuwe baan of vriend(in) of een nieuw seizoen (van OITNB, haha!). No worries, echt. Deze motivatie-video’s helpen je in no-time over dit dipje heen.

1: The 5 second rule

Een beetje Amerikaans is deze motivatie-video wel, maar wat Mel Robbins hier vertelt vind ik zó ontzettend krachtig. Let op, ze zegt dat motivatie er eigenlijk niet écht toe doet. Dit is wat tegenstrijdig, maar als je de motivatie-video kijkt dan snap je waarom. Rete-interessant.

https://www.youtube.com/watch?v=2Lz0VOltZKA

2: This is not how my story ends

Of het echt de beste workout motivatie-video is, laat ik aan jou over. Soms is het een mentaal spelletje: van een zware workout tot een marathon. Met deze gedachten kan jij dit spelletje altijd winnen!

motivatie video

3: Self-motivation: drie magische vragen die je jezelf moet stellen

1. Kan jij dit? Is hetgeen je wilt doen – maar geen zin in hebt – iets haalbaars? Kan jij het fysiek aan?
2. Gaat dit werken? Ofwel: gaat dit je helpen je doelen te bereiken?
3. Is dit het waard?

Scott Gellar voorspelt dat jij jezelf kunt motiveren als je alle drie de vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden. En, klopt het? Hoe het werkt legt Scott uit in de volgende motivatie-video:

4: Stop met jezelf voor de gek houden

Daar is ze weer: Mel Robbins, dezelfde vrouw als uit de eerste motivatie-video. Ook hier raakt ze weer zó de kern! Wat zij hier vertelt is veel breder te trekken dan alleen sport.

5: Wat je in vier maanden kunt bereiken

Zonder aan zelfverheerlijking te willen doen, kijk even goed naar dit filmpje en waar je lichaam toe in staat is in vier weken. Als ik dit kan (kon;)) dan kan jij het ook! Bizar hoe ik dit heb gedaan, in 2015!

Wat doe jij als je een dipje hebt? Ik ben benieuwd of deze motivatie-video’s helpen. Laat je me even weten welke je het meest motiverend vond?

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoeken