blog

MyProtein mannen special

Zoals jullie weten ben ik een enorme liefhebber van MyProtein. De kledingsetjes zitten heerlijk, de kleuren die zijn prachtig en de kwaliteit is goed. Helaas laat ik maar weinig van de mannencollectie zien, want ja… ik ben een vrouw. Speciaal voor deze blog heb ik mijn sportschoolmaatjes, vrienden en vader gevraagd naar hun mening over de mannen collectie van MyProtein. Samen hebben ze een top 5 uit de mannencollectie samengesteld. Heren, deze is voor jullie!

Velocity

De velocity-collectie is jouw ideale trainingspartner. De kledingstukken uit deze collectie zijn sneldrogend en vochtafvoerend. Na een zware trainingsessie in deze outfit zijn de mannen uit ons pannel enthousiast. De broek zit heerlijk en rekt met elke beweging soepel mee. Het shirt houdt je lekker warm als je buiten wil sporten. De reflecterende details zorgen dat je in het donker ook goed zichtbaar bent.

Een beetje kleur

We weten dat jullie mannen het liefst in zwart en grijs tinten lopen. Toch misstaat een beetje kleur echt niet! Om jullie een beetje tegemoet te komen is deze outfit een combinatie tussen blauw en grijs die je mooi kan combineren met dit witte shirt. De reactie die ik van de mannen kreeg was: “Oh, dit is eigenlijk best mooi.” Deze short bestaat uit twee broekjes, waardoor je comfortabel kan bewegen en ongegeneerd aan je benchpress kan beginnen. Het bij behorende T-shirt vind je hier.

Het regent, het regent…

De winterperiode is al aangebroken en een goede regenjas voor je sportcollectie is een echte must! Deze sportieve regenjas is speciaal ontworpen voor de buitenmensen onder ons. Het belangrijkste pluspunt volgens ons pannel: het voorvakje waar je je mobiel in kwijt kan! Een bijbehorende regenbroek is er helaas nog niet, maar deze zwarte trainingsbroek past er mooi onder.

Camouflage

Ben je er dan eindelijk van overtuigd dat een beetje kleur in je sportcollectie toch best leuk kan zijn? Dit toffe groene setje vinden wij als vrouwen jullie heel mooi staan. De short beweegt lekker mee en zit luchtig. Het groene T-shirt en short kan je prima met elkaar combineren. Wil je toch liever iets neutraler? Het zwarte shirt met lange mouwen vind je hier.

Raw

Deze Raw Training collectie is ideaal om in te trainen of om juist lekker in the chillen. De trainingsbroek heeft zelfs een lus waar je de handdoek achter kan klemmen tijdens het trainen. De hele Raw Training collectie is gemaakt van duurzame materialen, waardoor het stoere uiterlijk ontstaat. Ons pannel is het er unaniem over eens: deze outfit is hun FAVORIET. En voor de vrouwen die stiekem meelezen: de trui is heerlijk zit voor ons ook heerlijk 😉

De bijbehorende tank top vind je hier.

Wil jij jouw sportcollectie aanvullen met deze toffe outfits van MyProtein? Of heb je als vrouw stiekem mee gelezen en ga je jouw partner, broer of vader verrassen? Vergeet dan niet bij het afrekenen in de webshop onze unieke kortingscode: DEARGOODMORNING. Met deze code krijg je namelijk 36% korting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: