Nieuwe partner: Myprotein

DGM en Myprotein

Wat ben ik onwijs blij om deze nieuwe partner aan te kondigen. Sinds midden mei ben ik een langdurige samenwerking aangegaan met Myprotein. Waarom? Dat lees je in deze blog.

Na vijf hele toffe jaren bij Body&Fit werd het tijd voor een nieuwe stap. Body&Fit kwamen met nieuwe voorwaarden en plannen waar ik niet meer achterstond en na vijf jaar voelde het gewoon niet meer goed. Met veel verdriet nam ik begin maart afscheid van mijn allereerste partner. Toch bizar om zoiets af te sluiten, maar het is altijd goed je hart te volgen.

Eiwitten en supplementen

Je mag best weten dat ik lang heb getwijfeld of ik wel een nieuwe partner wilde op het gebied van sport. Ik twijfelde omdat ik niet goed wist of het bij Dear Good Morning past, of ik nog veel over sport ging schrijven totdat ik dagelijks zoveel berichtjes kreeg via al mijn kanalen. Er kwamen vragen binnen over mijn kortingscode die het niet meer deed, wat voor eiwitproducten en supplementen ik neem als sporter en of ik mensen kan adviseren in bepaalde sportkleding. Soort van: veilig squatten zonder inkijk, haha! Dus eigenlijk was het de community die mijn twijfel weghaalde. JA, een healthy lifestyle hoort gewoon bij de ochtend, en ik sport élke morgen dus mensen adviseren in voeding is ook niet zo gek. Tijd voor onderzoek.

Mijn eerste favo producten van Myprotein
Mijn eerste favo producten van Myprotein

Myprotein

Myprotein had mij al vaker benaderd voor een samenwerking en enkele maanden geleden ben ik serieus gaan kijken naar alle producten. Na enkele maanden testen en vele gesprekken te hebben gevoerd, wist ik het zeker: Met Myprotein wil ik samenwerken.
Myprotein is opgericht in 2004 en is nu Europa’s nr. 1 op het gebied van sportsupplementen. Vanuit het hoofdkantoor in Manchester zijn zij actief in meer dan 70 landen.

De komende tijd ga ik uiteraard nog meer producten testen. Heb je vragen over producten? Laat het vooral weten onder deze blog of stuur me een bericht via social media.

Wat veranderd er voor jou?

Helemaal niets, behalve dat ik al mijn eiwitproducten, supplementen en als extra zelfs sportkleding, nu bij Myprotein haal en zal promoten. Daarnaast komt er weer maandelijks een test-panel, review of tips&tricks-blog online waar ik je meer ga vertellen over de producten van Myprotein. Uiteraard natuurlijk ook super veel win-acties want daar hou ik nu eenmaal van.

Kortingscode

Wat vooral goed is om te weten: Ik heb weer een kortingscode. De kortingscode heet DEARGOODMORNING en kan je ALTIJD gebruiken. Deze code geeft je 35% korting. Shop till you drop in 3,2,1.. Ga naar de de website.

Ga direct shoppen!
Categorieën

Extra motivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook leuk:

Extra motivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

De Dear Good Morning Shop

 • Planner 4 dear good morning

  WORKOUT PLANNER DEEL 4 – WEEKSCHEMA

  0.00
  In winkelmand
 • fit tijdens de lockdown

  Workout planner deel 3 – weekschema

  0.00
  In winkelmand
 • fit tijdens de lockdown

  Workout planner deel 2 – weekschema

  0.00
  In winkelmand
 • deel 1 sportplanner fit tijdens de lockdown

  Workout planner deel 1 – weekschema

  0.00
  In winkelmand

Lieve lezer, mijn website gebruikt als standaard de nodige functionele cookies. Om de site te kunnen verbeteren, functies voor social media te bieden, content te personaliseren en sporadisch een advertentie te tonen zijn meer cookies nodig. Je kunt mijn privacybeleid erop nalezen als je wilt.