Nieuwe partner: Myprotein

Wat ben ik onwijs blij om deze nieuwe partner aan te kondigen. Sinds midden mei ben ik een langdurige samenwerking aangegaan met Myprotein. Waarom? Dat lees je in deze blog.

Na vijf hele toffe jaren bij Body&Fit werd het tijd voor een nieuwe stap. Body&Fit kwamen met nieuwe voorwaarden en plannen waar ik niet meer achterstond en na vijf jaar voelde het gewoon niet meer goed. Met veel verdriet nam ik begin maart afscheid van mijn allereerste partner. Toch bizar om zoiets af te sluiten, maar het is altijd goed je hart te volgen.

Eiwitten en supplementen

Je mag best weten dat ik lang heb getwijfeld of ik wel een nieuwe partner wilde op het gebied van sport. Ik twijfelde omdat ik niet goed wist of het bij Dear Good Morning past, of ik nog veel over sport ging schrijven totdat ik dagelijks zoveel berichtjes kreeg via al mijn kanalen. Er kwamen vragen binnen over mijn kortingscode die het niet meer deed, wat voor eiwitproducten en supplementen ik neem als sporter en of ik mensen kan adviseren in bepaalde sportkleding. Soort van: veilig squatten zonder inkijk, haha! Dus eigenlijk was het de community die mijn twijfel weghaalde. JA, een healthy lifestyle hoort gewoon bij de ochtend, en ik sport élke morgen dus mensen adviseren in voeding is ook niet zo gek. Tijd voor onderzoek.

Mijn eerste favo producten van Myprotein
Mijn eerste favo producten van Myprotein

Myprotein

Myprotein had mij al vaker benaderd voor een samenwerking en enkele maanden geleden ben ik serieus gaan kijken naar alle producten. Na enkele maanden testen en vele gesprekken te hebben gevoerd, wist ik het zeker: Met Myprotein wil ik samenwerken.
Myprotein is opgericht in 2004 en is nu Europa’s nr. 1 op het gebied van sportsupplementen. Vanuit het hoofdkantoor in Manchester zijn zij actief in meer dan 70 landen.

De komende tijd ga ik uiteraard nog meer producten testen. Heb je vragen over producten? Laat het vooral weten onder deze blog of stuur me een bericht via social media.

Wat veranderd er voor jou?

Helemaal niets, behalve dat ik al mijn eiwitproducten, supplementen en als extra zelfs sportkleding, nu bij Myprotein haal en zal promoten. Daarnaast komt er weer maandelijks een test-panel, review of tips&tricks-blog online waar ik je meer ga vertellen over de producten van Myprotein. Uiteraard natuurlijk ook super veel win-acties want daar hou ik nu eenmaal van.

Kortingscode

Wat vooral goed is om te weten: Ik heb weer een kortingscode. De kortingscode heet DEARGOODMORNING en kan je ALTIJD gebruiken. Deze code geeft je 35% korting. Shop till you drop in 3,2,1.. Ga naar de de website.

Ga direct shoppen!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek