Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Het nieuwe jaar is net begonnen. Misschien heb je net als ik teruggekeken naar 2019 en beseft: wow, dit jaar was te gek! Toch zal niet iedereen dat voelen. Misschien is dit een moment om te bedenken hoe je ervoor gaat zorgen dat je 2020 wél afsluit met die gedachte. Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Ik help je een handje.

Heb je een baan die je niet leuk vindt? Heb je vriendinnen die meer energie kosten dan opleveren? Zit je vast in een relatie die stiekem al maanden of jaren niet leuk is? Niet alles loopt altijd op rolletjes, helaas! Maar je kunt er iets aan doen.

Verandering vanuit jezelf

Ik ben er echt van overtuigd dat JIJ het heft in eigen handen kunt nemen. Jij bepaalt hoe jouw leven er uitziet. Aan sommige factoren die jouw geluk bepalen, kun je helaas niets veranderen. Heb je een zieke moeder, zit je zelf in een burn-out of ontslaat jouw werkgever je? Je hebt er niets over te zeggen. Toch heb je op ongeveer 40% van je geluk wel invloed. Jij bepaalt je eigen geluk.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Denk jezelf gelukkig

Niet alleen door letterlijk leuke dingen te doen, word je gelukkiger. Ook door positief te denken, word je een blijer persoon. Focus je op het positieve in plaats van het negatieve. Word je echt blijer van.

nieuwe ronde, nieuwe kansen

Andere richting

Dus: wat wil ik eigenlijk met dit stuk zeggen? Als je al een tijd niet gelukkig bent met je werk, vrienden of privésituatie: doe er iets aan! Gebruik het begin van 2020 om te zeggen, dit jaar ga ik het anders doen. Ik ga op zoek naar een nieuwe baan. Ik ga meer energie steken in mijn liefde of vrienden. Of misschien ga je wel voor jezelf beginnen. You name it! Doe het.

Gek genoeg moet je je er vaak toe zetten om iets te doen wat je gelukkig maakt. Raar hoe we in elkaar steken hè? Bedenk je toch dat het je blijer maakt en DOE HET! Succes!

Laat jij in de comments weten wat jij in 2020 gaat veranderen? Hoe ga jij ervoor zorgen dat jouw 2020 fitter, blijer en productiever wordt?

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

  1. Ik ga uit m’n comfort zone stappen dit jaar. Door niet voor de veilige keuzes te gaan. Heb de mogelijkheid om m’n vriend achterna te reizen naar Tasmanië(hij vaart.) dacht eerst: nee dat ga ik niet doen kost geld, vakantie dagen, lang vliegen bla bla bla. Maar boeien… wanneer krijg ik nog zo’n kans?!

  2. Dat jaar ga ik stabiliseren… 2017 was een jaar met geweldige ups maar ook met een heftige depressie waar ik nog niet uit ben, en dan nog een stukje problemen waarvan ik van anderen afhankelijk ben… Stabiliseren, zorgen dat ik het gelukkige gevoel van zomer 2017 terug krijg en vást kan houden. Als ik dat in 2018 kan doen, heb ik de handvaten om van 2019 écht mijn jaar te maken :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek