2x ONDERLICHAAM HIIT-TRAINING

Onderlichaam HIIT-training

Train je buik, billen en benen voor een fit lichaam. Met deze onderlichaam HIIT-training train je al die spiergroepen tegelijk. Een paar minuten knallen en je merkt al resultaat. GO GO GO!

Waarom je onderlichaam trainen?

Vooral mannen slaan hun onderlichaam vaak over. Armen en schouders krijgen alle aandacht. Spillebeentjes zijn het resultaat. Zorg er juist voor dat je de intensiteit over alle spiergroepen verdeeld. Geef je buik, billen en benen ook aandacht!

Liever een ander lichaamsdeel trainen? Hier vind je al mijn HITT-schema’s.

Onderlichaam HIIT-training 1 (video, 12 min)

Ja, je leest het goed, vandaag gaan we geen vijf, niet zeven, maar twaalf minuten keihard knallen. Deze lower body workout is goed voor de billen en de benen. Ben je er klaar voor?

Je hebt niets nodig, behalve motivatie om aan de slag te gaan. Maak ‘s ochtends een kwartiertje vrij voordat je naar je werk gaat. Wedden dat je je meteen een stuk beter voelt. Succes!

TIP: zet de Dear Good Morning Spotify-lijst op voor extra motivatie!

Onderlichaam HIIT-training 2 (schema, 24 min)

Warming-up gedaan? Dan kan je beginnen! Dit schema bestaat uit vier rondes van elk vijf oefeningen. Na elke oefening neem je 10 seconden rust. Na elke hele ronde rust je lekker een hele minuut uit. In totaal duurt de work-out 24 minuten. Je traint je hele onderlichaam, heerlijk!

Download DEARGOODHIIT

Kleine disclaimer: dit schema is niet speciaal voor jou op maat gemaakt, maar geeft een indicatie van een gemiddeld trainingsschema. Als jij merkt dat de training te heftig is voor jouw lichaam, neem dan meer rust tussendoor en herhaal de oefeningen iets minder vaak. Het allerbelangrijkst is dat jij goed naar je lichaam luistert en stopt wanneer het niet goed voelt. Dear Good Morning is niet aansprakelijk voor eventuele blessures na het volgen van dit schema.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook leuk:

Extra motivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

De Dear Good Morning Shop

Lieve lezer, mijn website gebruikt als standaard de nodige functionele cookies. Om de site te kunnen verbeteren, functies voor social media te bieden, content te personaliseren en sporadisch een advertentie te tonen zijn meer cookies nodig. Je kunt mijn privacybeleid erop nalezen als je wilt.