blog

Ontbijthotspots in: Almere

Ontbijten buiten de deur. Wij houden ervan! Het liefst lekker vroeg in de ochtend, maar helaas zijn dan veel leuke ontbijthotspots nog niet open. Ook in Almere openen de meeste plekken pas wat later hun deuren. Ondanks dat heeft deze stad, die maar een halfuurtje rijden van Amsterdam is, een aantal hele leuke plekken om lekker een ochtend te genieten. Kijk je mee?

Mockamore

Mockamore bevindt zich in de Citymall in Almere. Een relaxte plek om te genieten van een goede kop koffie of thee. Het interieur is lekker licht. Mockamore is de perfecte plek om even je laptop open te klappen onder het genot van een goede smoothiebowl of lekkere pannenkoekjes.

Waar:               De Diagonaal 3. 1315 XD Almere
Wanneer:       Dinsdag t/m zaterdag vanaf 09:30 – zondag t/m maandag vanaf 11:00
Website:        https://www.mockamore.nl

The Coffee Kat

Kunnen we even een momentje nemen voor deze leuke hotspot? Een ontbijt-/lunchroom waar maar liefst 12 katten rondlopen. Leuker kunnen we de dag niet beginnen, toch?! Bij The Coffee Kat kan je helaas pas vanaf 10:00 uur terecht, maar dan is het ook echt wel de moeite waard. Geniet van een lekker broodje of taartje en een goede kop koffie terwijl je uitgebreid met de katjes kan knuffelen. We love it!

Waar:             Brouwerstraat 36, 1315 BP Almere
Wanneer:       Maandag t/m zaterdag vanaf 10:00 – Zondag vanaf 11:00
Website:       https://thecoffeecat.nl

Barista Café

Barista Café is inmiddels een bekende keten in Nederland geworden. Maar hij mocht zeker niet ontbreken in deze lijst! Wanneer je deze toffe hotspot binnenloopt ruik je de geur van versgebakken koekjes en gemalen koffiebonen. Heerlijk! Bij Barista Café kan je echt even een momentje voor jezelf nemen met een goed boek en een lekker (gezond) ontbijt.

Waar:               Stationsplein 1-3, 1315 KS Almere
Wanneer:       Maandag t/m zaterdag vanaf 09:00 – zondag vanaf 10:00
Website:        https://www.baristacafe.nl

The Black Cockatoo

Vegan lover opgelet! Deze toffe hotspot is helemaal gericht op vegetarisch en veganistisch eten. YES! In The Black Cockatoo is alles gemaakt met een Australisch tintje. Zowel het interieur als de gerechten zien er prachtig uit. Ga voor een lekkere almond butter toast of kies voor de voedzame granola bowl. Helaas gaat ook deze hotspot pas om 10:00 uur open. Dat kan VROEGER!

Waar:               Bottelaarpassage 89, 1315 ER Almere
Wanneer:       Maandag t/m zondag vanaf 10:00
Website:        https://www.theblackcockatoo.nl

Ga je binnenkort ontbijten in Almere bij een van deze hotspots? Deel een foto met #deargoodmorning, vinden we leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: