Ontbijthotspots in: Amersfoort

Waarom al het leuks bewaren voor de avond? Draai het eens om en ga in plaats van uit eten eens buiten de deur ontbijten! Lekker alleen voor een momentje voor jezelf of spreek af met een vriendin om bij te kletsen. Woon je in de omgeving van Amersfoort? Dan zijn dit jouw places to go!

Corazon Bakery

Met stip op 1: Corazon Bakery heeft de beste koffie in Amersfoort. En soms heb je dat gewoon echt even nodig toch? Naast een goede bak koffie hebben ze verse broodjes en zelfs een heus ontbijtbuffet. Er is alleen één ding wat je thuis moet laten en dat is je laptop. Deze is helaas niet welkom!

Waar: Krommestraat 30, Amersfoort
Wanneer: dinsdag t/m vrijdag van 07:45 uur tot 17:00 uur. Zaterdag vanaf 09:00 uur en zondag vanaf 12:00 uur.
Website: Corazon Bakery

The Blueberry

Helaas is The Blueberry niet heel vroeg open (dinsdag tot en met donderdag vanaf 10:00 uur en vrijdag tot en met zondag vanaf 09:00 uur), maar dat maken ze echt goed! Ze hebben namelijk ontbijt tot 16:00 uur. Waan je even in New York met een stapel American Pancakes, doe eens gek met de Unicorn milkshake of  ga “gewoon” voor yoghurt met vers fruit en granola.

Waar: Hof 21, Amersfoort
Wanneer: dinsdag t/m donderdag van 10:00 uur tot 17:00 uur en vrijdag t/m zondag van 09:00 uur tot 17:00 uur.
Website: The Blueberry

Brood & Zoets

Zoet, zoeter, zoetst. Het water loopt je in de mond als je Brood & Zoets binnenstapt. Maar naast de geweldige taarten kun je er ook verrassend goed ontbijten. Ik zeg, neem je laptop mee en pik het plekje in bij het raam. Start je dag met een van de ontbijtjes en pik ook nog een taartje mee voordat je weggaat. Maak van elke werkdag een feestje!

Waar: Mooierstraat 3, Amersfoort
Wanneer: dinsdag t/m zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur en zondag van 11:00 uur tot 17:00 uur.
Website: Brood & Zoets

Barista Cafe

De week goed beginnen kan gelukkig ook in Amersfoort. Barista Cafe is namelijk een van de weinige plekken die WEL open is op maandag. Maar dat hoeft absoluut niet de enige reden te zijn om hier binnen te stappen. Kaneelscones, fruit met yoghurt of croissantjes, wie gaat er mee?

Waar: Hof 29, Amersfoort
Wanneer: maandag van 10:00 uur tot 18:00 uur, dinsdag t/m zaterdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur.
Website: Barista cafe

HAVE FUN! En vergeet vooral niet #deargoodmorning te gebruiken als je gaat ontbijten in Amersfoort!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek