blog

Ontbijthotspots in Antwerpen

Op zoek naar vakantiegevoel zonder de lange reis vooraf? Boek dan nu een weekendje Antwerpen. De stad heeft zoveel leuks te bieden en ligt op nog geen twee uur treinen vanaf Amsterdam. En laten er nou ook nog eens geweldige ontbijtspots te vinden zijn! Wij zetten onze top 5 voor je op een rijtje.

WASBAR

Ik vind dit concept echt zo leuk. Een wasserette en bar/restaurant in een. Terwijl jouw wasje draait, geniet jij van heerlijke pancakes of van het speciale uitgebreide WASBAR-ontbijt. Ik heb de bagel burgers nog niet geproefd, maar man, wat zien die er lekker uit.

Waar: Melkmarkt 15, Antwerpen
Wanneer: maandag tot en met zaterdag vanaf 09.00 uur.
Website: WASBAR

Tinsel

De hipste plek om neer te strijken is momenteel zeker weten Tinsel. De soort van home away from home vibe die ze hebben gecreëerd is zo fijn dat je niet meer weg wilt. Neem een van hun samengestelde ontbijtjes of kies zelf waar je zin in hebt. O, en probeer zeker een van hun zelfgemaakte ice tea’s!

Waar: Vlaamse Kaai 40, Antwerpen
Wanneer: Maandag t/m vrijdag vanaf 08:30 uur en in het weekend vanaf 09:00 uur.
Website: http://www.tinsel.be/

Felixpakhuis

Een stukje uit het centrum op ’t Eilandje vind je Felixpakhuis, dé plek voor een weekendbrunch. Je kan hier namelijk genieten van een uitgebreid brunchbuffet. Juist ja, zoveel eten als je wilt voor slechts €24,50. Denk aan croissantjes, broodjes met beleg, salades, pancakes en taarten. Zo. Veel. Je. Wilt. Do I need to say more? Even reserveren is trouwens wel aan te raden!

Waar: Godefriduskaai 30, Antwerpen
Wanneer: Ontbijt / brunch is enkel op zaterdag en zondag vanaf 10:00 uur.
Website: http://felixpakhuis.nu/

Divers

Een klein stukje Bali midden in Antwerpen. Een witte ruimte met veel hout, fijne kussens om in weg te zakken en veel groen. Bij Divers vind je de perfecte smoothie bowls, acai bowls en verse sapjes. Je krijgt echt een kunstwerkje geserveerd waar je gewoon instant vrolijk van wordt. Alles is trouwens ook to go mee te nemen mocht je wat haast hebben. Echt een aanwinst voor de stad!

Waar: Volkstraat 9, Antwerpen
Wanneer: Maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur, zaterdag vanaf 09:30 uur en zondag vanaf 10:00 uur.
Website: https://www.diversantwerpen.be/

Wat is jouw favoriete plek in Antwerpen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: