blog

Ontbijthotspots in Canggu

Bali is het paradijs van de hippe ontbijtjes. Werkelijk overal kun je de mooiste smoothiebowls, avo on toast en poached egg bestellen voor slechts een paar euro. Een top 5 samenstellen van de beste ontbijtrestaurants in Canggu is werkelijk onmogelijk, maar met deze 5 hotspots zit je in ieder geval goed. Eet smakelijk!

Metta Cafe

Oh jongens, kijk deze foto dan! Deze ontbijtjes waren per stuk nog geen drie euro. Avocado met feta en cherrytomaatjes op toast, eggs benedict en een smoothiebowl met granola, banaan, kokos, aardbei, chiazaad, mango en dragonfruit. Bestel er een lekker fruitsapje bij en je bent klaar voor de dag. Heerlijk! Hier ben ik meerdere keren gaan eten, omdat de ontbijtjes zo lekker waren.

Waar: Jl Pantai Batu Bolong , Canggu , Kuta Utara, Canggu, Kuta Utara, Kabupaten Badung, Bali 80361
Wanneer: maandag tot en met zondag van 08.00 tot 22.00 uur.

Ontbijten in Canggu, Bali, Metta Cafe
Metta Cafe

Crate Café

Crate Café is by far het populairste ontbijttentje van Canggu. Een groot voordeel: je kunt er al vanaf 06.00 uur (!) ontbijten. Volgens mij is dat in geen enkele ontbijtzaak in Nederland mogelijk. Je moet er ook op tijd zijn, want rond een uur of 10.00 uur is de rij zo enorm lang, dat je spontaan je lekkere trek verliest. Elk gerechtje op de ontbijtkaart is 55.000 rupiah (ongeveer 3,25 euro) en er is onder andere keuze uit smoothiebowls en toast met avocado of zalm.

Waar: Jalan Canggu Padang Linjong, Canggu, Kuta Utara, Canggu, Kuta Utara, Kabupaten Badung, Bali 80351
Wanneer: maandag tot en met zondag van 06.00 tot 17.00 uur.

Ontbijten in Canggu, Bali, Crate Cafe
Crate Café

Warung Nonii

Ook van deze ontbijthotspot ben ik fan. Warungs zijn lokale restaurants op Bali en bij Warung Nonii heb ik meerdere keren de healthy breakfast besteld. Voor maar 37.000 rupiah (ongeveer 2,20 euro) krijg je een fruitsapje, koffie of thee en een kom yoghurt met fruit en granola. Geen geld en ontzettend lekker!

Waar: Jl. Pantai Batu Bolong, Canggu, Kuta Utara, Kabupaten Badung, Bali 80351
Wanneer: maandag tot en met zondag van 08.00 tot 23.00 uur.

Ontbijten in Canggu, Bali, Warung Nonni
Warung Nonii

Warung Jaba

Loopt het water je al in de mond? Dit wil je toch iedere ochtend? Een heerlijke verse fruitsap in combinatie met toast met banaan of avocado, tomaat en een gepocheerd eitje. Of kies je voor de smoothiebowl met vers fruit en noten? Doe er dan ook een bord lekker vers fruit bij en je hebt genoeg energie voor een hele dag surfen.

Waar: No., Jalan Pantai Batu Bolong No.40A, Canggu, Kuta Utara, Canggu, North Kuta, Badung Regency, Bali 80351
Wanneer: maandag tot en met zondag van 10.00 tot 21.00 uur.

Ontbijten in Canggu, Bali, Warung Jaba
Warung Jaba

Monsieur Spoon

Ik kan me niet voorstellen dat het kan, maar mocht je uitgekeken zijn op de smoothiebowls dan kun je ontbijten bij het Franse restaurant Monsieur Spoon. Ze hebben er heerlijke croissantjes en chocoladebroodjes. Ik ging er voor een verse boterham met roomkaas, spinazie, gerookte zalm en gepocheerd ei. En ook die is er overheerlijk!

Waar: Jalan Pantai Batu Bolong No.55, Canggu, Kuta Utara, Canggu, Kuta Utara, Kabupaten Badung, Bali 80361
Wanneer: maandag tot en met zondag van 06.30 tot 21.00 uur.

Ontbijten in Canggu, Bali, Monsieur Spoon
Monsieur Spoon

ENJOY! En vergeet vooral niet #deargoodmorning te gebruiken als je gaat ontbijten in Canggu op Bali, zodat ik al jouw heerlijke ontbijtjes kan zien. Welke hotspots missen we nog? ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: