blog

Ontbijthotspots in de Achterhoek

Trek jij je binnenkort lekker een weekendje terug in de natuur? Of woon je al in deze prachtige groene omgeving? Ga dan eens bij deze leuke locaties langs voor een ontbijtje. Zeker als je hierna een mooie wandel- of fietstocht hebt gepland. Wij hebben de vijf leukste ontbijthotspots in de Achterhoek voor je uitgezocht.

We hopen als team Dear Good Morning wel dat de ontbijthotspots de openingstijden gaan veranderen want 09.00 uur is wel heel laat he ;-)

De Zwaan, Winterswijk

In het leuke Winterswijk is Restaurant De Zwaan een echte aanrader. Midden op het marktplein kan je genieten van wentelteefjes met vers fruit, een smoothiebowl of kies één van de heerlijke ontbijtmenu’s met verse broodjes. Hopelijk gaan ze wel eens eerder open ;-)

Waar: Wooldstraat 6, Winterswijk
Wanneer: Maandag t/m vrijdag vanaf 09.30, zaterdag vanaf 08.30 en zondag vanaf 11.00
Website: www.dezwaanwinterswijk.nl

Broeder en zuster, Aalten

Bij Broeder en zuster in Aalten kan je ‘s ochtends ontbijten met lekkere sapjes van fruit uit eigen tuin. Verser kan je ze niet krijgen. Bij zo’n sapje kan je zelf een heerlijk broodje samenstellen. Met de keuze uit allerlei verschillende soorten brood en beleg, stel je zo je eigen perfecte ontbijt samen.

Waar: Landstraat 33a, Aalten
Wanneer: Vanaf 09.00
Website: www.broeder-zuster.nl

Met Liefde, Terborg

Jouw ochtend Met Liefde beginnen, wat wil je nog meer? Trakteer jezelf op één van de heerlijke zoetigheden die hier op de kaart staan. Mijn favoriet is de cheesecake. Liever wat hartigs? Er staan meer dan genoeg belegde broodjes en wraps op de kaart om uit te kiezen.

Waar: Sint Jorisplein 1B, Terborg
Wanneer: dinsdag tot en met zondag vanaf 09.00
Website: www.metliefde.nu

Effe Anders, Winterswijk

In dit gezellige tentje doen ze alles net even iets anders en dat proef je! Met mijn favoriet het broodje zoet en romig begin je de dag echt goed. Kan je niet kiezen dan hebben ze hier vaak wel een mogelijkheid voor een sharingplank, waar meerdere lekkernijen op liggen. Ben je voor het eerst in Winterswijk? Maak dan even een praatje met de bediening, die zorgen ervoor dat jij je meteen thuisvoelt.

Waar: Meddosestraat 3, Winterswijk
Wanneer: Dinsdag t/m vrijdag om 10:00 en zaterdag vanaf 9:00
Website: www.effeanderswinterswijk.nl

Villa Ruimzicht, Doetinchem

Wil je echt een keer flink uitpakken met je ontbijt, dan ben je bij Villa Ruimzicht aan het juiste adres. Al vanaf 07:00 kan je hier terecht voor een live cooking ontbijt. Het is een echte ervaring om hier je ochtend te beginnen. Bij dit ontbijt worden allerlei streekproducten gebruikt, zo proef je meteen al het lekkers dat de Achterhoek je te bieden heeft.

Waar: Ruimzichtlaan 150, Doetinchem
Wanneer: Dinsdag tot en met zaterdag vanaf 09:00, zondag gesloten.
Website: www.hotelvillaruimzicht.nl

Ga je binnenkort bij een van deze plekjes ontbijten? Of zijn we een echte hotspot in de Achterhoek vergeten? Laat het ons hieronder weten in de reacties. Meer ontbijthotspots vind je hier.

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: