Ontbijthotspots in de Achterhoek

Trek jij je binnenkort lekker een weekendje terug in de natuur? Of woon je al in deze prachtige groene omgeving? Ga dan eens bij deze leuke locaties langs voor een ontbijtje. Zeker als je hierna een mooie wandel- of fietstocht hebt gepland. Wij hebben de vijf leukste ontbijthotspots in de Achterhoek voor je uitgezocht.

We hopen als team Dear Good Morning wel dat de ontbijthotspots de openingstijden gaan veranderen want 09.00 uur is wel heel laat he ;-)

De Zwaan, Winterswijk

In het leuke Winterswijk is Restaurant De Zwaan een echte aanrader. Midden op het marktplein kan je genieten van wentelteefjes met vers fruit, een smoothiebowl of kies één van de heerlijke ontbijtmenu’s met verse broodjes. Hopelijk gaan ze wel eens eerder open ;-)

Waar: Wooldstraat 6, Winterswijk
Wanneer: Maandag t/m vrijdag vanaf 09.30, zaterdag vanaf 08.30 en zondag vanaf 11.00
Website: www.dezwaanwinterswijk.nl

Broeder en zuster, Aalten

Bij Broeder en zuster in Aalten kan je ‘s ochtends ontbijten met lekkere sapjes van fruit uit eigen tuin. Verser kan je ze niet krijgen. Bij zo’n sapje kan je zelf een heerlijk broodje samenstellen. Met de keuze uit allerlei verschillende soorten brood en beleg, stel je zo je eigen perfecte ontbijt samen.

Waar: Landstraat 33a, Aalten
Wanneer: Vanaf 09.00
Website: www.broeder-zuster.nl

Met Liefde, Terborg

Jouw ochtend Met Liefde beginnen, wat wil je nog meer? Trakteer jezelf op één van de heerlijke zoetigheden die hier op de kaart staan. Mijn favoriet is de cheesecake. Liever wat hartigs? Er staan meer dan genoeg belegde broodjes en wraps op de kaart om uit te kiezen.

Waar: Sint Jorisplein 1B, Terborg
Wanneer: dinsdag tot en met zondag vanaf 09.00
Website: www.metliefde.nu

Effe Anders, Winterswijk

In dit gezellige tentje doen ze alles net even iets anders en dat proef je! Met mijn favoriet het broodje zoet en romig begin je de dag echt goed. Kan je niet kiezen dan hebben ze hier vaak wel een mogelijkheid voor een sharingplank, waar meerdere lekkernijen op liggen. Ben je voor het eerst in Winterswijk? Maak dan even een praatje met de bediening, die zorgen ervoor dat jij je meteen thuisvoelt.

Waar: Meddosestraat 3, Winterswijk
Wanneer: Dinsdag t/m vrijdag om 10:00 en zaterdag vanaf 9:00
Website: www.effeanderswinterswijk.nl

Villa Ruimzicht, Doetinchem

Wil je echt een keer flink uitpakken met je ontbijt, dan ben je bij Villa Ruimzicht aan het juiste adres. Al vanaf 07:00 kan je hier terecht voor een live cooking ontbijt. Het is een echte ervaring om hier je ochtend te beginnen. Bij dit ontbijt worden allerlei streekproducten gebruikt, zo proef je meteen al het lekkers dat de Achterhoek je te bieden heeft.

Waar: Ruimzichtlaan 150, Doetinchem
Wanneer: Dinsdag tot en met zaterdag vanaf 09:00, zondag gesloten.
Website: www.hotelvillaruimzicht.nl

Ga je binnenkort bij een van deze plekjes ontbijten? Of zijn we een echte hotspot in de Achterhoek vergeten? Laat het ons hieronder weten in de reacties. Meer ontbijthotspots vind je hier.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek