Ontbijten in Delft. 5 hotspots!

Ontbijten in Delft

Ontbijt jij wel eens buiten de deur? Het is de normaalste zaak van de wereld om buiten de deur te lunchen of koffie te drinken, maar waarom gaan we met zijn allen niet wat vaker ontbijten? Vooral in het weekend kan het een heerlijk momentje zijn om de dag te beginnen. Woon jij in of vlakbij Delft? Dan moet je zeker deze vijf hotspots eens proberen!

KEK DELFT

Absoluut een van de bekendste hotspots van Delft. En niet voor niets. Elk taartje, ontbijtje of lunch ziet eruit als een kunstwerkje. Na je ontbijt kun je hier nog even blijven hangen, want naast koffie-/lunchroom is Kek ook een winkeltje dat vooral duurzame hebbedingetjes verkoopt. Leuk!

Waar: Voldersgracht 27, 2611 EV Delft
Wanneer: dagelijks van 08:30 uur tot 18:00 uur.
Website: Kek Delft

BARBAAR

Waar ga je voor? Een appeltje uit de oven met havermoutcrunch, Griekse yoghurt, walnoten met honing of een briochebol uit de oven met ei, parmaham en belegen kaas? Of ga je voor het #fitgirl-ontbijt met Griekse yoghurt, muesli, havermoutcrunch, seizoensfruit en pecannoten?

Waar: Sint Agathaplein 4, 2611 CA Delft
Wanneer: Dinsdag van 10:00 tot 18:00 uur, woensdag tot en met zaterdag van 10:00 uur tot 00:00 en zondag 10:00 uur tot 18:00 uur.
Website: Barbaar

VAN MAANEN

Van Maanen is een bakkerij, winkel en koffiezaak in één. Het leuke aan het restaurant is dat het redelijk groot is, maar klein en knus oogt door alle leuke hoekjes en verschillende zitplekken. Er zijn veel ontbijtkeuzes, maar als ik een tip mag geven: kies voor het Van Maanen ontbijt met handgemaakt brood dat vers uit de oven komt.

Waar: Hippolytusbuurt 3, 2611 HM Delft
Wanneer: dagelijks van 08:00 tot 18:00 uur.
Website: Van Maanen

JANS

Met al een uitgebreide ontbijtkaart blijft Jans toch vernieuwen. Nieuw op het menu: avocado met verse geitenkaas en granaatappel en natuurlijk spijsbrood met zacht belegen, Griekse yoghurt met granola en vers fruit, roomboter croissant én een zoete verrassing. Klinkt goed, niet? Daar kun je mij voor wakker maken!

Waar: Brabantse Turfmarkt 87, 2611 CM Delft
Wanneer: maandag en zondag van 10:00 tot 17:30 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur en zaterdag van 8:30 tot 17:30 uur.
Website: Jans

CORTADO

Koffieliefhebbers opgelet! Drink jij graag koffie bij je ontbijt, ga dan naar de Cortado Coffeebar. De vroege vogels onder ons kunnen al vanaf 08:00 uur terecht voor een heerlijk ontbijt. Zoete broodjes of een hartige tosti. Kun je niet kiezen? Ga dan voor het all-in ontbijtje. Eet smakelijk!

Waar: Burgwal 30, 2611 GJ Delft
Wanneer: maandag tot en met zondag van 09:00 tot 18:00 uur
Website: Cortado

ENJOY! En vergeet vooral niet #deargoodmorning te gebruiken als je gaat ontbijten in Delft zodat ik al jouw heerlijke ontbijtjes kan zien!

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook leuk:

Extra motivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

De Dear Good Morning Shop

Lieve lezer, mijn website gebruikt als standaard de nodige functionele cookies. Om de site te kunnen verbeteren, functies voor social media te bieden, content te personaliseren en sporadisch een advertentie te tonen zijn meer cookies nodig. Je kunt mijn privacybeleid erop nalezen als je wilt.