Ontbijthotspots in Gent

Gent is een van de leukste steden van België. Laat Antwerpen eens links liggen, die stad kennen we nu wel. Kies nu voor een weekend naar het altijd gezellige Gent. Ontbijten in Gent: de leukste ontbijthotspots voor jou op een rij.

OR Ghent Backstay

Yes, hier kan je al lekker vroeg terecht. Doordeweeks om 07.30 uur kan je al genieten van je eerste bakje koffie. En dan zit je hier goed, want de barrista van OR Ghent Backstay sleepte afgelopen jaren verschillende prijzen in de wacht.

Waar: Sint-Pietersnieuwstraat 126 A, 9000 Ghent
Wanneer: maandag tot en met vrijdag van 07.30 uur tot 18.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 17.30 uur en zondag van 10.00 tot 17.30 uur

Koffeine

Hahaha, wat een heerlijke naam: Koffeine. Zo goed gevonden. Deze heerlijke koffietent vind je midden in het centrum van Gent. Ze serveren er verse koffie en ontbijtjes en ook biologische sapjes en lekkere smooties.

Waar: Lange Kruisstraat 6, 9000 Gent
Wanneer: dinsdag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 09.30 uur tot 18.00 uur
Website: Koffeine

Gust

All day long breakfast, dat klinkt toch als muziek in de oren? Met vega en vegan opties ook nog eens. Vegan Mexican Tofu Scamble, jummm. Nog een tip: combineer je ontbijt en lunch en kies voor de mega uitgebreide brunchoptie van Gust. Een heerlijke ontbijtplek waar ik zo wat uurtjes kan doorbrengen.

Waar: Papegaaistraat 55, 9000 Gent
Wanneer: donderdag tot en met dinsdag van 09.00 tot 16.00 uur
Website: Gust

Olé Pis­to­let

Zo lekker, Olé Postolet serveert dagelijks een heerlijk ontbijtbuffet en de keuze is groot! Warm, vers brood met broodbeleg, huisgemaakte smeersels, versgeperste sapjes en gezonde salades. All-you-can-eat. Wanneer gaan we?

Waar: Schouwburgstraat 18, 9000 Gent
Wanneer: maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 11.30 uur
Website: Olé Pistolet

Clouds in my coffee

I love you a latte, dat is naam van het luxe ontbijt bij Clouds in my coffee. Koffie, thee, sapjes, croissantjes, brood, yoghurt, alles zit hierbij inbegrepen. En dat in zo’n gezellig ingerichte ontbijtzaak kan niet anders dan een hele goede morgen opleveren.

Waar: Dendermondsesteenweg 104, 9000 Gent
Wanneer: maandag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 18.00 uur, vrijdag van 08.30 tot 19.00 uur, zaterdag van 09.00 uur tot 19.00 uur en zondag van 09.00 uur tot 18.00 uur
Website: Clouds in my coffee

ENJOY! En vergeet vooral niet #deargoodmorning te gebruiken als je gaat ontbijten in Gent, zodat ik al jouw heerlijke ontbijtjes kan zien!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek