blog

Ontbijthotspots in Heerlen

Dat je in Limburg goed kan eten, weten we allemaal. Ook voor een lekker ontbijt ben je er aan het juiste adres! Wil je een keer een andere stad bezoeken dan Maastricht? Ga dan voor het kleinere maar gezellige Heerlen. Om je dag goed te beginnen, ga je zeker langs bij één van deze hotspots om te ontbijten in Heerlen.

BAM brood en meer

Bij BAM vind je de lekkerste broodjes, taarten en koffie, die gemaakt worden van 100% natuurlijke en verse ingrediënten. Ga voor een uitgebreid powerontbijt of een kom voedzame havermoutpap. Ook zijn er heerlijke verse sapjes te bestellen. Helaas gaat deze fijne plek pas om 10 uur open. Dat kan veel vroeger!

Waar:                     Geleenstraat 72, Heerlen
Wanneer:              Dinsdag t/m zaterdag vanaf 10:00
Website:                https://www.bambroodenmeer.nl

Bagels & Beans

Bagels & Beans is inmiddels een bekende keten die je door het hele land kan vinden. Maar daarom niet minder leuk! In het centrum van Heerlen ligt deze gezellige vestiging van de Bagel & Beans. Ga voor een lekker yoghurtje of een heerlijke avocadobagel. Ook het ‘Geen Stress’-sapje is echt een aanrader!

Waar:            Bongerd 18, Heerlen
Wanneer:    Maandag t/m vrijdag vanaf 09:00, zaterdag vanaf 09:30, zondag vanaf 11:00
Website:       https://www.bagelsbeans.nl/

Hotel Heerlen

Kijk, daar worden wij ochtendmensen nou blij van! Bij Hotel Heerlen (een Van der Valk-hotel) kan je al om 07:00 uur aanschuiven aan het uitgebreide ontbijtbuffet. Broodjes, pancakes, fruitsalade, eieren. Genoeg keuze om je dag goed (en lekker vroeg) te beginnen.

Waar:            Terworm 10
Wanneer:    Elke dag vanaf 07:00
Website:       https://www.hotelheerlen.nl/restaurant/ontbijt/

Jansen & Janssen – Coffee & More

Een kleine maar gezellige hotspot in het centrum van Heerlen. Bij Jansen & Janssen – Coffee & More kan je voor €8,- per persoon uitgebreid ontbijten. Bij binnenkomst ruik je de geur van versgemalen koffiebonen en elke maand zijn er weer nieuwe leuke koffiespecials uit te proberen. Aanrader!

Waar:             Dr. Poelsstraat 15, Heerlen
Wanneer:    Dinsdag t/m zondag vanaf 09:30
Website:       https://www.jansen-janssen-koffie.nl

Auberge De Rousch

Net iets buiten het centrum ligt dit mooie en rustige restaurant. Auberge De Rousch heeft een prachtig terras waar je vooral in de zomer heerlijk kan vertoeven. Vanaf 09:00 uur (weer zo laat!) kan je deelnemen aan het ontbijtbuffet of à la carte een lekker ontbijt bestellen. De ideale plek om je dag rustig te beginnen!

Waar:            Kloosterkensweg 17, Heerlen
Wanneer:    Elke dag vanaf 09:00
Website:      https://derousch.nl/

Ga je binnenkort ontbijten in Heerlen bij één van onze hotspots? Deel een foto met #deargoodmorning, vinden we leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: