blog

Ontbijthotspots in Ibiza

Bij Ibiza denk je vaak aan wilde feestjes en dansen tot vroeg in de ochtend. Maar Ibiza heeft ook een hele andere kant! Het is namelijk een paradijs voor buitensporten en wat dacht je van bezoekjes aan de vele stranden? Steeds meer mensen ontdekken Ibiza op deze manier. Niet gek dus dat er steeds meer goede ontbijthotspots te vinden zijn. WOW, we’re going to Ibiza!

Passion café

De bekendste healthy keten op Ibiza is Passion café. Ze hebben vijf locaties verspreid over het eiland, er zit er dus altijd wel eentje bij jou in de buurt. Ze serveren hier de lekkerste ontbijtjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van pannenkoeken met chocolade en avocado? Door het hoge instagramable gehalte is het hier wel vaak druk. Maar even wachten op een tafeltje is het meer dan waard!

Waar                     Meerdere locaties in Ibiza
Wanneer              Elke dag vanaf 09:00 uur
Website                https://passion-ibiza.com/

The Giri Café

Fluitende vogeltjes, een ochtendzonnetje en om je heen een groene oase. Bij The Giri Café weten ze wat sfeer betekent. Als je mazzel hebt, kan je een van de grote lounge bedden inpikken, echter loop je dan wel het risico dat je die dag niet meer van je plaats komt. Ontbijt, lunch en diner bestaan hier uit pure producten die worden getransformeerd tot ware kunstwerkjes.  Van verschillende soorten bowls tot eitjes en toast en natuurlijk verse juices.

Waar                     Plaza España 5, San Juan, Ibiza
Wanneer              Elke dag vanaf 10:00 uur
Website                https://thegiri.com/

Amante beach club

Ontbijten met misschien wel het mooiste uitzicht van Ibiza. Dat kan bij Amante beach club. Je begeeft je hier wel iets meer tussen het “we vinden onszelf heel hip“-publiek. Negeer dat, plof gewoon neer op een van de fijne loungebanken en geniet!

Waar                     Cala Sol Den Serra, Santa Eulalia des Riu, Ibiza
Wanneer              Elke dag vanaf 11:00 uur
Website                https://amanteibiza.com/

The Skinny Kitchen

Na meerdere locaties in de UK is The Skinny Kitchen nu ook op Ibiza te vinden. De roze menukaart met avocado’s geeft eigenlijk al een heel goed beeld van deze plek. Gezond, maar wel met een funky twist. Zo kan je naast een glas kombucha of black lemonade (een drankje met houtskool) ook een goede gin-tonic bestellen. Kan prima naast je banaan- en kokosnootpannenkoeken toch?

Waar                     20 Passeig De La Mar, Sant Antoni De Portmany
Wanneer              Elke dag vanaf 10:00 uur
Website                https://theskinnykitchen.co.uk

Wild beets

Gezond, gezonder, gezondst. Bij Wild Beets staan pure producten en kwaliteit bovenaan en dat zie je terug op je bord. Ook tijdens het ontbijt! Dit plantaardige restaurant in het centrum van Santa Gertrudis is echt een aanrader.

Waar                     C. Venda de Llatzer 9, Santa Gertrudis, Ibiza
Wanneer              Elke dag vanaf 09:00 uur
Website                http://wildbeets.com/

Missen we nog een place to be op Ibiza? Laat het dan zeker achter in de comments!

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: