Ontbijten in Londen, 5 hotspots!

ontbijten in londen

In Nederland zit buiten de deur ontbijten misschien nog niet echt in ons systeem. In Londen daarentegen vind je bijna op elke straathoek wel een hippe tent waar je zo kan aanschuiven!

Met meer dan veertig trips naar deze stad mag ik mezelf wel een beetje een kenner noemen. Ik deel daarom dit keer mijn vijf favoriete ontbijtplekjes in deze wereldstad. Wanneer pak jij het vliegtuig?

FarmGirl Cafe

Bovenaan de lijst van hipste ontbijttentjes van dit moment staat FarmGirl cafe. In de weekenden moet je waarschijnlijk wel even op een tafel willen wachten. Maar als je eenmaal een plekje hebt bemachtigd kan het feest beginnen! Ze hebben elke soort bowl die je maar wilt, eieren op verschillende manieren bereid en zelfs gezonde pancakes.

En vergeet niet een van hun speciale latte’s te bestellen. Ga bijvoorbeeld voor de rode Rose variant of de blauwe Butterfly matcha, gegarandeerd een mooie Instagram foto! Veel van de gerechten zijn trouwens vegan, vrij van melkproducten en vrij van gluten. Dus met een speciaal dieet kan je hier ook helemaal losgaan.

Waar: 59a Portobello Rd, Londen
Wanneer: Maandag tot vrijdag vanaf 08:30 en in het weekend vanaf 09:00.
Website: http://www.thefarmgirl.co.uk/

SkyGarden

Midden in het centrum van Londen vind je de SkyGarden. Een binnentuin op de 37ste verdieping met uitzicht over de gehele stad. Naar binnen gaan is gratis, maar tickets zijn vaak erg lastig te krijgen. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor! Reserveer gewoon voor een ontbijtje in de Darwin Brasserie. Deze bevindt zich namelijk midden in de Garden. Het eten zelf is (uiteraard) wel wat prijzig, maar kijk nou wat een uitzicht! En als je uitgegeten bent mag je nog zo lang rondhangen in de Garden als je wilt. Zo sla je gelijk twee vliegen in een klap!

Waar: 1 Sky Garden Walk, Londen
Wanneer: Maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 10:30 en in het weekend van 08:00 tot 10:00.
Website: https://skygarden.london/darwin/

Bill’s

Mijn persoonlijke favoriet is Bill’s. Er gaat geen trip naar Londen voorbij zonder dat ik in een van de restaurants binnen ben geweest. Met meer dan twintig locaties door de hele stad zit er gegarandeerd een in de buurt van je hotel. De ontbijtkaart is enorm uitgebreid en echt ALLES is lekker. Pancakes, granola en de beste scrambled eggs, hmm ik wil weer terug!

Waar: St.Martin’s courtyard, Londen
Wanneer: Maandag tot en met zaterdag vanaf 08:00 en zondag vanaf 09:00.
Website: https://bills-website.co.uk/

Granger&Co

Granger & Co is een stukje Australië maar dan dichter bij huis. Het van origine Australische restaurant heeft nu een aantal locaties in Londen en is enorm populair. Logisch, want de sfeer is er heerlijk relaxt en de menukaart staat vol gezond lekkers.

Waar: 175 Westbourne Grove, Londen
Wanneer: Maandag tot en met zaterdag vanaf 07:00 en zondag vanaf 08:00.
Website: https://grangerandco.com/

The Ivy

Zin in een gezond ontbijtje maar dan met wat Engelse luxe? Dan is The Ivy echt een plek voor jou. Het is misschien wel het mooiste plekje van Londen om aan te schuiven voor ontbijt of brunch. Gerookte zalm, avocado on toast en je eitje op elke denkbare manier bereid of gewoon een traditionele Full English. Eten in The Ivy is echt een beleving.

Waar: 195 -197 King’s Road
Wanneer: Maandag tot en met zaterdag vanaf 08:00 en zondag vanaf 09:00.
Website: https://theivychelseagarden.com/

Ken jij nog fijne plekjes om te ontbijten in Londen? Laat het me weten want ik ben altijd op zoek naar nieuwe locaties!

Dit vind jij vast ook leuk:

One Response to “Ontbijten in Londen, 5 hotspots!”

Avatar

mei 23, 2018 at 7:00 pm, Karlijn said:

Dit artikel komt als geroepen, ik ga dit weekend naar London! Hopelijk kan ik een plekje in 1 van deze tentjes bemachtigen 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra ochtendmotivatie in je MAILbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

  • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
  • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
  • Altijd een persoonlijk bericht
  • Kortingen en extra win-acties

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots