blog

Ontbijthotspots in Málaga

Spaanse tapas, heerlijke paella, verse jus d’orange, waar denk jij nog meer aan bij Spaans eten? Ook de Spaanse ontbijtjes zijn om je vingers bij af te likken. Er is echt niet alleen maar keuze uit de typische Spaanse broodjes seranoham. Ontbijten in Málaga kan 9 van de 10 keer ook prima vegetarisch. In het centrum van de stad vind je ontzettend leuke hotspots.

La Canasta

Ben je gek op verse, warme broodjes van de bakker? Ga dan lekker ontbijten bij La Canasta. De broodjes komen net afgebakken uit de oven en worden ter plekke voor je klaargemaakt. Koffietje erbij en you’re good to go!

Waar: Av. de Cánovas del Castillo, 2, 29016 Málaga, Spanje
Wanneer: maandag tot en met zondag van 08.00 uur tot 00.00 uur
Website: La Canasta

Lova

Lova is mijn absolute lievelingsplek voor een ontbijtje. Het is het wachten tot 09.30 uur meer dan waard. In Spanje leeft men toch wat later op de dag, dus vandaag kan het prima. De toast met avocado en ei is om te smullen. Ook de Griekse yoghurt met huisgemaakte granola en fruit is overheerlijk. De huisgemaakte granola is echt de lekkerste die ik ooit op heb. Ik heb nog spijt dat ik het recept niet gevraagd heb. Doe jij dat voor me? 😉

Waar: Calle Carretería, 56, 29008 Málaga, Spanje
Wanneer: dinsdag tot en met zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur, zondag van 09.30 uur tot 14.00 uur.
Website: Lova

Julia’s Bakery

Je zou hier een vers stokbroodje kunnen halen… maar ik adviseer om verder rond te kijken bij Julia’s Bakery. Ze verkopen hier echt de lekkerste zoetigheden. Cheesecakes, donuts, taartjes, chocolate chip cookies. Te lekker! Liever iets gezonders? De yoghurt met granola en fruit is ook om te smullen.

Waar: Calle Carretería, 44, 29008 Málaga, Spanje
Wanneer: maandag tot en met zaterdag van 09.30 uur tot 14.30 uur.
Website: Julia’s Bakery

La Flor Negra

Ik blijf het toch een beetje raar vinden als je chips krijgt bij je broodje, maar ach, waarom ook niet? La Flor Negra is een heerlijke plek in Málaga voor ontbijt. Het broodje avocado (heb je al door dat ik van avocado houd) is mijn favoriet, net als een gepocheerd eitje. En uiteraard een lekker taartje als afsluiter van het ontbijt. Dat mag wel in de vakantie, toch?

Waar: 10, Calle Sta. Lucía, 29008 Málaga, Spanje
Wanneer: dagelijks vanaf 09.00 uur.
Website: La Flor Negra

La Bella Julieta

Alleen al voor de gigantische, verse sapjes zou ik hier wel dagelijks willen ontbijten. La Bella Julieta zit in het oude centrum van Málaga. Broodjes, sapjes, zoete hapjes, je hebt hier volop keuze. Keuzestress? Ga dan voor de brunch. Dan kun met verschillende gerechtjes je eigen brunch samenstellen.

Waar: Calle Puerta del Mar, 20, 29005 Málaga, Spanje
Wanneer: dagelijks vanaf 08.00 uur.
Website: La Bella Julieta

Heb jij nog een leuke toevoeging aan dit rijtje hotspots om te ontbijten in Málaga? Laat het me weten in de comments!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: