blog

Ontbijthotspots in: Middelburg

Bij een weekendje weg in eigen land denk je vaak het eerst aan de bekende steden, zoals Amsterdam, Utrecht, Groningen of Maastricht, maar Middelburg in de provincie Zeeland mag best aan dat lijstje toegevoegd worden. Niet alleen is de stad heel gezellig, je kunt ook heerlijk ontbijten in Middelburg buiten de deur!

HoneyPie

In het gezellige oude stadscentrum van Middelburg kun je lekker uitgebreid ontbijten bij HoneyPie. Schuif aan tafel en geniet van verschillende hartige en zoete ontbijtgerechtjes, zoals een bagel met jam en een tomaten-kaasquiche. Uiteraard met glaasje jus d’orange en koffie of thee. Enne… dikke tip: bestel hier ook eens de picknickmand vol lekkers.

Waar: Achter de Houttuinen 50
Wanneer: dinsdag tot en met zaterdag vanaf 09.00 uur, zondag vanaf 10.00 uur
Website: HoneyPie

RØST

RØST is een heerlijk plekje in een van de leukste straatjes van Middelburg: de Sint Janstraat. Wat je ontbijt is nog een verrassing, want dit restaurant werkt met seizoensgebonden ingrediënten van lokale leveranciers. Een ding is zeker: voor een lekkere zwarte bak of heerlijke cappuccino kun je altijd terecht bij RØST.

Waar: Sint Janstraat 45
Wanneer: maandag vanaf 11.00 uur en dinsdag tot en met zaterdag vanaf 09.00 uur
Website: RØST

Expresszo

Koffieleuten zoals ik beginnen de dag bij Expresszo met een sterke bak. Hup, we zijn wakker en schuiven zo aan bij het ontbijt. Of dat nu een snel ontbijtje is – croissantje of havermoutje – of je toe bent aan een uitgebreid ontbijt met alles erop en eraan. Slaapplaats nodig? Dat kan hier ook gewoon! Expresszo biedt twee prachtig ingerichte kamers. Vooral de zolderkamer… zo mooi!

Waar: Pottenmarkt 22
Wanneer: dinsdag tot en met vrijdag vanaf 08.30 uur en zondag en maandag vanaf 09.30 uur
Website: Expresszo

Wooncafé Schroevers Middelburg

Tot 11.00 uur mag je aanschuiven bij het ontbijt in Wooncafé Schroevers Middelburg. In de zomer lekker buiten op het terras en met slechter weer binnen in het knusse café. Het ontbijtplankje staat vol met lekkers: croissantje met kaas, yoghurt, een mini-muffin en een verse boterham met gebakken ei. Genieten!

Waar: Segeersstraat 13
Wanneer: maandag vanaf 11.00 uur en dinsdag tot en met zaterdag vanaf 09.00 uur
Website: Wooncafé Schroevers Middelburg

ENJOY! En vergeet vooral niet #deargoodmorning te gebruiken als je gaat ontbijten in Middelburg, zodat ik al jouw heerlijke ontbijtjes kan zien!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIT VIND JE VAST OOK LEUK:

Elke ochtend energiek uit bed,
het kan!

EXTRA OCHTEND MOTIVATIE IN JE MAILBOX?

Maandelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox.

Emmalaan 7-9
1075 AT
Amsterdam

© 2022 deargoodmorning
Website door Timo de Goede