Ontbijthotspots in: Middelburg

Bij een weekendje weg in eigen land denk je vaak het eerst aan de bekende steden, zoals Amsterdam, Utrecht, Groningen of Maastricht, maar Middelburg in de provincie Zeeland mag best aan dat lijstje toegevoegd worden. Niet alleen is de stad heel gezellig, je kunt ook heerlijk ontbijten in Middelburg buiten de deur!

HoneyPie

In het gezellige oude stadscentrum van Middelburg kun je lekker uitgebreid ontbijten bij HoneyPie. Schuif aan tafel en geniet van verschillende hartige en zoete ontbijtgerechtjes, zoals een bagel met jam en een tomaten-kaasquiche. Uiteraard met glaasje jus d’orange en koffie of thee. Enne… dikke tip: bestel hier ook eens de picknickmand vol lekkers.

Waar: Achter de Houttuinen 50
Wanneer: dinsdag tot en met zaterdag vanaf 09.00 uur, zondag vanaf 10.00 uur
Website: HoneyPie

RØST

RØST is een heerlijk plekje in een van de leukste straatjes van Middelburg: de Sint Janstraat. Wat je ontbijt is nog een verrassing, want dit restaurant werkt met seizoensgebonden ingrediënten van lokale leveranciers. Een ding is zeker: voor een lekkere zwarte bak of heerlijke cappuccino kun je altijd terecht bij RØST.

Waar: Sint Janstraat 45
Wanneer: maandag vanaf 11.00 uur en dinsdag tot en met zaterdag vanaf 09.00 uur
Website: RØST

Expresszo

Koffieleuten zoals ik beginnen de dag bij Expresszo met een sterke bak. Hup, we zijn wakker en schuiven zo aan bij het ontbijt. Of dat nu een snel ontbijtje is – croissantje of havermoutje – of je toe bent aan een uitgebreid ontbijt met alles erop en eraan. Slaapplaats nodig? Dat kan hier ook gewoon! Expresszo biedt twee prachtig ingerichte kamers. Vooral de zolderkamer… zo mooi!

Waar: Pottenmarkt 22
Wanneer: dinsdag tot en met vrijdag vanaf 08.30 uur en zondag en maandag vanaf 09.30 uur
Website: Expresszo

Wooncafé Schroevers Middelburg

Tot 11.00 uur mag je aanschuiven bij het ontbijt in Wooncafé Schroevers Middelburg. In de zomer lekker buiten op het terras en met slechter weer binnen in het knusse café. Het ontbijtplankje staat vol met lekkers: croissantje met kaas, yoghurt, een mini-muffin en een verse boterham met gebakken ei. Genieten!

Waar: Segeersstraat 13
Wanneer: maandag vanaf 11.00 uur en dinsdag tot en met zaterdag vanaf 09.00 uur
Website: Wooncafé Schroevers Middelburg

ENJOY! En vergeet vooral niet #deargoodmorning te gebruiken als je gaat ontbijten in Middelburg, zodat ik al jouw heerlijke ontbijtjes kan zien!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Search