Ontbijthotspots in Nijmegen

Nijmegen heeft alles wat een toffe stad nodig heeft. Kleine straatjes om door te slenteren, leuke winkels en fijne ontbijthotspots! Daarom hebben we 5x ontbijten in Nijmegen voor je op een rijtje gezet.

Fika

Een stukje Zweden in hartje Nijmegen vind je bij Fika (ja, inclusief de kaneelbroodjes!). Hun specialisatie is het Smørrebrød. Of wel, meergranenbrood met een knapperig korstje en belegd met alles waar je zin in hebt. Maar mocht je daar niet zo’n zin in hebben, dan heeft de ontbijtkaart ook genoeg overige keus, zoals een omeletje, SKYR of knäckebröd.

Website: http://fika-nijmegen.nl/
Waar: Van Broeckhuysenstraat 5, Nijmegen
Wanneer: Elke dag vanaf 10:00

Tati

Bij Tati schuif je aan voor hét gezonde ontbijtje van Nijmegen. Ze hebben vegetarische en vegan opties die uiteenlopen van coconutbowls tot tosti’s met vegan bacon. Lekker!

Website: https://www.tati-nijmegen.nl/
Waar: Koolemans Beijnenstraat 80
Wanneer: Maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 en in het weekend vanaf 10:00

Funky Salads

Volgens kenners ga je voor het beste ontbijtje van de stad naar Down Town. Al moet je hier overigens niet aanschuiven als je zin hebt in een standaard ontbijt. Nee, hier vind je heerlijke wafels met rood fruit, bananenbrood met topping of een uitgebreide smoothiebowl. Echt een aanrader!

Website: https://www.downtownnmgn.nl/coffee-brunch/
Waar: Kannenmarkt 16, Nijmegen
Wanneer: Woensdag t/m zondag vanaf 08:30

LUX

In de categorie: eens wat anders. Ga ontbijten bij LUX! Deze bioscoop biedt namelijk een heus filmontbijt aan. Schuif aan, eet je vol en buik vervolgens uit bij een leuke film. Leuker kunnen we ontbijten niet maken. ?

Website: https://www.lux-nijmegen.nl/
Waar: Mariënburg 38 – 39, Nijmegen
Wanneer: Elke zondag om 09:30 of 11:00

Blonde Pater

Op zoek naar echt een stevig ontbijt? Dan moet je bij de Blonde Pater zijn. Hier schuif je vanaf 08:30 uur aan en kan je kiezen voor het uitgebreide ontbijt. Uitgebreid is hierbij een understatement. Je krijgt een bord vol scrambled eggs, scones, twee soorten brood, een kleine smoothiebowl en natuurlijk verse jus en koffie. Knap als je hierna nog trek hebt!

Website: https://blondepater.nl/
Waar: Houtstraat 75, Nijmegen
Wanneer: Maandag t/m zaterdag vanaf 08:30, zondag vanaf 09:30

Missen we nog een place to be om te ontbijten in Nijmegen? Laat het dan zeker achter in de comments!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek