Ontbijthotspots in Rotterdam

Rotterdam is hip! Toffe architectuur, een leuk winkelgebied en heel veel toffe plekken om lekker te eten en drinken. Reden genoeg dus om een dagje naar deze deze stad aan de Maas te gaan! En hoe kan je je dag beter beginnen dan met een lekker ontbijt? Ik zette de leukste hotspots waar je kan ontbijten in Rotterdam voor je op een rij!

Hotel New York

In dit hotel op de Kop van Zuid kun je ’s ochtends vroeg (vanaf 07:00!) aanschuiven voor een ontbijtbuffet met verse broodjes, croissantjes, verse sapjes en ander lekkers. Het uitzicht is geweldig en het eten is nog beter. De perfecte plek om je dag in Rotterdam te beginnen!

Waar:                     Koninginnenhoofd 1, Rotterdam
Wanneer:              Elke dag vanaf 07:00
Website:                https://hotelnewyork.nl

Baker & Moore

Oke, oke, het is geen 07:00 uur, maar met een openingstijd worden we van deze plek toch wel heel blij. Bij Baker & Moore kun je terecht voor huisgemaakte granola, een luxe gegrilde ontbijtsandwich en natuurlijk verse biologische koffie. Klap na je ontbijtje je laptop maar open, want bij Baker & Moore ben je altijd welkom om te flexwerken. Daar houden wij van!

Waar:                     Westblaak 147, Rotterdam
Wanneer:              Maandag t/m vrijdag vanaf 07:30, za & zo vanaf 09:00
Website:                https://www.bakerandmoore.nl

Sajoer

Bij Sajoer geen croissantje en boterham met hagelslag voor ontbijt, maar de meest Instagram-waardige açai-bowls, smoothiebowls, overnight oats, huisgemaakte granola’s en havermoutjes. Daar word je toch helemaal vrolijk van?

Waar:                     Botersloot 46A en Statenweg 141d, Rotterdam
Wanneer:              Maandag t/m vrijdag vanaf 08:00, za vanaf 09:00 en zo vanaf 10:00
Website:                https://sajoer.nl

Lilith

Lilith is een stoere all-day ontbijt- en koffiebar in Rotterdam Vanaf 08:00 kan je terecht voor de lekkerste gerechten. Heb je om 16:00 uur nog zin in American pancakes? Geen probleem! Of heb je liever Eggs Benedict of Matcha Pancakes? Het water loopt me in de mond. Het ziet er allemaal heerlijk uit. Jum!

Waar:                    Nieuwe Binnenweg 125 H, Rotterdam
Wanneer:             Elke dag vanaf 08:00
Website:               http://lilithcoffee.nl

Picknick

Alle gerechten zijn hier seizoensgebonden, huisgemaakt en meestal biologisch. Wat dacht je van een açai-bowl, roerei, Marokkaanse pannenkoek of gegrild kokos-rijstebrood? Kun je niet kiezen? Bestel dan de Picknick platter en je krijgt een combinatie van alle belegsoorten met boterhammen, smeersels en een kopje yoghurt.

Waar:                    Mariniersweg 259, Rotterdam
Wanneer:             Maandag t/m zaterdag vanaf 08:00, zo vanaf 09:00
Website:               http://www.picknickrotterdam.nl

Man met Bril Koffie

Voor goede koffie moet je Man met Bril Koffie zijn. Het AD bekroonde Man Met Bril Koffie als de nummer 1 van Nederland. Goede koffie dus. En aangezien koffie het belangrijkste onderdeel van het ontbijt is (voor mij!), moet je deze zaak echt een uitproberen. Gelukkig serveren ze ook megalekkere ontbijtjes. Hier moet je zijn.

Waar:                    Vijverhofstraat 70, Rotterdam
Wanneer:             Maandag t/m vrijdag vanaf 07:00, za en zo vanaf 08:00
Website:               https://www.manmetbrilkoffie.nl

Op Het Dak

Dat uitzicht. Holy Moly. Alleen daarom moet je al gaan ontbijten bij Op het Dak. Hoe tof is het dat een deel van de ingrediënten van de ontbijtjes bij Op Het Dak gewoon groeien op het dak? I like it. Perfect voor de zonnige dagen, maar ook binnen zit je heel gezellig.

Waar:                    Schiekade 189, Rotterdam
Wanneer:             Dinsdag t/m zondag vanaf 08:30
Website:               https://ophetdak.com

By Jarmusch

Een Instagram-pagina om jaloers op te worden (wowie, wat lopen die foto’s vet in elkaar over!) en de lekkerste ontbijtjes. Met hun slogan ben ik het 100% eens: “If your breakfast is the most important meal of the day, you should have it exactly the way you want it.” De perfecte plek om lekker te ontbijten als je in Rotterdam bent.

Waar:                    Goudsesingel 64, Rotterdam
Wanneer:             Elke dag vanaf 08:00
Website:               https://byjarmusch.nl

Williams Canteen

Helaas is deze toffe hotspot niet zo vroeg open maar hij kon zeker niet ontbreken in deze lijst. Bij Williams Canteen werken ze met een ‘all-day’ concept. Je kunt dus de gehele dag aanschuiven voor ontbijt, lunch, diner en drankjes. Gerechten zoals: vegan overnight oats, caramelized yoghurt en een sandwich hallumi. Daar worden we blij van!

Waar:                    William Boothlaan 5a, Rotterdam
Wanneer:             Dinsdag t/m vrijdag vanaf 09:00, za en zo vanaf 10:00
Website:               https://williams-canteen.com

BACKYARD

Midden in het centrum van Rotterdam vind je deze super toffe healthy hotspot. BACKYARD noemt zichzelf een ‘All day plant based, vegan friendly restaurant’. Van heerlijk vegan-wafels tot een goed gevulde groene smoothiebowl. Een lekker en gezond begin van je dag! Helaas gaan ook hier de deuren wel pas om 09:00 uur open.

Waar:                    Korte Hoogstraat 14, Rotterdam
Wanneer:             Elke dag vanaf 09:00
Website:               http://backyardrotterdam.nl

Ga je binnenkort ontbijten in Rotterdam bij één van onze hotspots?  Deel een foto met #deargoodmorning en kom op onze community-pagina!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek