Ontbijthotspots in Zwolle

Dagje Zwolle op de planning? Ga dan eens extra vroeg de deur uit en schuif aan voor een ontbijtje bij een van deze fijne plekjes. Niks relaxter dan de dag beginnen met een goed ontbijt toch?

Bij Hartje

Niet helemaal in het centrum maar geloof me, hier maak je graag een kleine omweg voor. Bij Hartje heeft het geniale concept dat je zelf je perfecte all day brunch kunt samenstellen. De hele kaart bestaat uit allemaal kleine gerechtjes waaruit je een aantal kunt kiezen. Geen probleem dus als je zin hebt in hartig en zoet tegelijk!

Waar: Burgemeester Drijbersingel 67, Zwolle
Wanneer: dagelijks vanaf 10:00 uur behalve op zondag en maandag, dan vanaf 11:00 uur.
Website: https://bijhartjezwolle.nl/

Everyday Bread & Coffee

Ontbijten bij een bakker, dat kan niet fout gaan en dat gaat het ook zeker niet. Bij Everyday Bread & Coffee loopt het water in je mond zodra je door de deur naarbinnen stapt. Ga voor de warme cinnamon roll of het uitgebreide Goedemorgen ontbijtje. En als je niet kunt kiezen dan neem je gewoon wat mee naar huis, want ook To Go is geen probleem.

Waar: Assendorperstraat 80, Zwolle
Wanneer: maandag tot en met zaterdag vanaf 08.00 uur
Website: http://www.everydaybread.nl/

De Gillende Keukenmeiden

Ontbijten met taart. Dat is wat je wilt als je binnenstapt bij De Gillende Keukenmeiden. Want taart bakken is waar ze echt om bekend staan. Maar als je al die zoetigheid nog even kunt weerstaan, dan kun je er ook heerlijk ontbijten. En tsja, dan blijf je toch wat langer hangen voor koffie met taart?

Waar: Meerminneplein 7, Zwolle
Wanneer: Maandag vanaf 12:00 uur, dinsdag t/m zaterdag vanaf 09:00 uur en zondag vanaf 10:00 uur en maandag.
Website: http://www.gillende-keukenmeiden.nl/

Lots & More

De naam zegt het eigenlijk al, Lots & More heeft heel veel keuze. Dit leuke kleine tentje heeft een all day brunch concept dus je kunt aanschuiven wanneer je wilt. Je kunt helemaal op de gezonde tour met smoothie bowls, eiwitshakes of yoghurt met topping. Of je gaat voor de This shit is bananas wafel met nutella en caramelfudge, tsja…

Waar: Sassenstraat 49, Zwolle
Wanneer: Maandag vanaf 10.30 uur, dinsdag t/m zaterdag vanaf 10:00 uur en zondag vanaf 12:00 uur.
Website: https://www.lotsandmorezwolle.nl/

Engel

Een café in een van de leukste winkeltjes van Zwolle! Elke dag worden bij Engel de lekkerste dagverse producten gemaakt. De ontbijtkaart is klein maar fijn met een goede bak boerenyoghurt, wentelteefjes of een eitje. Pas op je portemonnee want je wordt wel erg hebberig van alle leuke spullen om je heen.

Waar: Grote Markt 3, Zwolle
Wanneer: maandag t/m vrijdag vanaf 08.00 uur
Website: http://engelwinkelcafe.nl/

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Search