blog

Ontbijthotspots op het strand

Een warme zomerdag ligt voor de deur. Tijd dus om richting het strand te vertrekken en volop van de zon te gaan genieten. Files voor zijn en ontbijten op het strand? Bij deze hotspots is het volop genieten in de zomer. En daarna lekker blijven hangen voor een fijne stranddag.

Timboektoe

Mijn meest favoriete strandtent van heel Nederland, Timboektoe (redacteur Maaike is er zelfs getrouwd! ). Zowel zomers als in de winter een hele fijne plek om gerust de hele dag te blijven hangen. Elke dag kun je vanaf 10 uur aanschuiven voor een heerlijk ontbijtje. Wentelteefjes met zalm, açai bowls of pancakes, het is allemaal even lekker. Mijn persoonlijke tip? Bestel na je ontbijtje nog een stuk van hun zelfgebakken appeltaart.

Waar: Reyndersweg 1, Velsen – Noord
Wanneer: Elke dag vanaf 10:00 uur
Website: https://www.timboektoe.org

Branding Beach Club

Nog een heel fijn plekje waar je het hele jaar terecht kan is Branding Beach Club. Deze strandtent met Ibiza vibe is de ideale hangout als je in Noordwijk bent. Ze zijn al vroeg open om jou een perfecte eggs benedict of blueberry pancakes voor te schotelen. Ik waarschuw je wel even, je komt hier namelijk echt niet meer weg. Zo’n fijne plek!

Waar: Koningin Astridboulevard 105 Noordwijk
Wanneer: Elke dag vanaf 08:30 uur
Website: http://www.brandingbeach.nl

Sand C Bar

Een tikkie chiquer en met een menukaart om je vingers bij af te likken is Sand C Bar. Deze tent staat bekend om zijn verse producten en uitstekende keuken. De ontbijtkaart is klein. Maar zeg nou zelf, croissantjes, verse jus en yoghurt zijn een prima start van de dag toch?

Waar: Boulevard Zeezijde 43, Katwijk aan Zee
Wanneer: Elke dag vanaf 09:00 uur
Website: http://www.sandcbar.nl/

Barbarossa

Nog een in de categorie “Beach chique“, maar dan aan het strand van Scheveningen is Barbarossa. Denk je in, witte muren met veel gebruik van hout en blauwe tinten. Met een zonnetje erbij waan je je zo op een Grieks eiland! Het eten is eigenlijk hetzelfde idee als Sand C Bar. Wat klassiekere ontbijtjes op het menu maar wel tot in de puntjes verzorgd. Geen poespas maar gewoon lekker genieten!

Waar: Zwarte Pad 61, Scheveningen
Wanneer: Elke dag vanaf 10:00 uur
Website: https://www.barbarossabeach.nl/

Indigo

Nog een persoonlijke favoriet, Indigo! Een stukje tropisch eiland aan het Zwarte Pad (een stukje verder dan Barbarossa). Een terras vol met vrolijke kleuren, fijne hoekjes en vintage details. Het personeel is hier altijd relaxt en het eten top. Ze hebben vele gezonde sapjes en smoothies, maar ook voor wentelteefjes of een goed eitje draaien ze hun hand niet om.

Waar: Strandweg 65, Scheveningen
Wanneer: Elke dag vanaf 09:00 uur
Website: http://beachclubindigo.nl/

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: