blog

Ontbijthotspots in: Den Bosch

Niets is fijner dan je dag in alle rust beginnen met een luxe ontbijtje buiten de deur. Woon jij in Den Bosch of omgeving of ben je er lekker een weekendje op bezoek, kies dan eens uit onderstaande lijst. Wij zetten de leukste ontbijthotspots in Den Bosch voor je op een rij.

Crème Den Bosch

Aan de bekendste straat van Den Bosch, de Snellestraat, zit Crème. Van dinsdag tot en met zondag kun je hier tot 12.00 uur ontbijten. En de keuze is groot! Van een ‘simpel’ ontbijtje met croissants of scrambled eggs tot een heus anti-kater-ontbijt Shakshuka. Dit is een eenpansgerecht bestaande uit ei in kruidige tomatensaus met fetakaas en peterselie met zuurdesembrood on the side. Heerlijk, ook op dagen zonder kater!

Waar: Snellestraat 47, 5211 EM Den Bosch
Wanneer: dinsdag en woensdag van 09.00 tot 18.00 uur, donderdag tot en met zaterdag van 09.00 tot 22.00 uur en zondag van 09.00 tot 21.00 uur.
Website: Crème Den Bosch

creme Den Bosch

Vlaamsch Broodhuys/Baker’s Café

Ben jij net zo’n broodliefhebber als ik? Van die lekkere dikgesneden verse plakken? Ga dan ontbijten van het Vlaamsch Broodhuys aan de Vugterstraat. Mijn voorkeur gaat uit naar de Proeverij met Dimitri’s boterhammen met volkorenbrood, roggekrentenbrood en baguette. Heerlijk! Ook voor muesli met granola of een fruitontbijtje kan je hier terecht.

Waar: Vughterstraat 76, 5211 GK Den Bosch
Wanneer: maandag van 10.00 tot 17.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur, zaterdag 08.30 tot 17.00 uur en zondag van 09.00 tot 17.00 uur.
Website: Vlaamsch Broodhuys

Toasted & Roasted

Oooh, wat een heerlijke luxe tosti’s serveren ze hier! De tosti’s worden gemaakt van wit of bruin zuurdesembrood dat is voorgebakken in een steenoven. Hierdoor krijg je heerlijke knapperige tosti’s. Wil je ’s ochtends liever iets lichter ontbijten? Ga dan voor de Griekse yoghurt met granola.

Waar: Vughterstraat 8D, 5211 GH Den Bosch
Wanneer: dinsdag en woensdag van 10.00 tot 17.00 uur en donderdag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur.
Website: Toasted & Roasted

CoffeeLab

Alleen voor de inrichting van CoffeeLab zou je hier al moeten gaan ontbijten. Het ziet er zo gezellig uit met al die groene planten, muur van koffiefilters en gekleurde stoelen. En die ontbijtjes! Om je vingers bij af te likken! Toast met hummus, avocado en feta. Of wat dacht je van American pancakes met vers seizoensfruit en huisgemaakte granola. Jumm! En ook super fijn: deze hotspot opent al om 07.00 uur ’s ochtends!

Waar: Stationsweg 35, 5211 TV Den Bosch
Wanneer: maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag en zondag van 08.00 uur tot 18.00 uur.
Website: CoffeeLab

ENJOY! En vergeet vooral niet #deargoodmorning te gebruiken als je gaat ontbijten in Den Bosch, zodat ik al jouw heerlijke ontbijtjes kan zien!

0 reacties

  1. Leuke al die ontbijttentjes in alle verschillende plaatsen. Ik woon in Den Bosch en dit zijn inderdaad goede tentjes, maar er is een nieuw tentje bijgekomen; Nellen Smoothies (www.nellensmoothies.nl). Een gym en smoothies- & pancake-bar in 1. Ze hebben daar allerlei lekkere wafels, pancakes, smoothies, shakes en je kan ook extra proteine toevoegen en zelfs een high tea waarbij je eerst 30 min. onder begeleiding een workout krijgt.

    Top tentje en moet hier zeker bij! 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: