0
Ontbijten in... hotspots by Dear Good Morning

De 5 leukste ontbijthotspots in Den Bosch

Niets is fijner dan je dag in alle rust beginnen met een luxe ontbijtje buiten de deur. Woon jij in Den Bosch of omgeving of ben je er lekker een weekendje op bezoek, kies dan eens uit onderstaande lijst. Wij zetten de leukste ontbijthotspots in Den Bosch voor je op een rij.

Crème Den Bosch

Aan de bekendste straat van Den Bosch, de Snellestraat, zit Crème. Van dinsdag tot en met zondag kun je hier tot 12.00 uur ontbijten. En de keuze is groot! Van een ‘simpel’ ontbijtje met croissants of scrambled eggs tot een heus anti-kater-ontbijt Shakshuka. Dit is een eenpansgerecht bestaande uit ei in kruidige tomatensaus met fetakaas en peterselie met zuurdesembrood on the side. Heerlijk, ook op dagen zonder kater!

Waar: Snellestraat 47, 5211 EM Den Bosch
Wanneer: dinsdag en woensdag van 09.00 tot 18.00 uur, donderdag tot en met zaterdag van 09.00 tot 23.00 uur en zondag van 10.00 tot 22.00 uur.
Website: Crème Den Bosch

creme Den Bosch

Zoetelief

Die naam alleen al! Klinkt toch te schattig! In het weekend ontbijt je hier met de lekkerste gerechtjes. Bijvoorbeeld toast met avocado of zalm, gepocheerde eieren of roerei met truffel. Kan jij kiezen?

Waar: Korte Putstraat 10, 5211 KP Den Bosch
Wanneer: voor ontbijt op zaterdag en zondag van 09.30 tot 12.00 uur.
Website: Zoetelief

View this post on Instagram

F🍩🍩D

A post shared by Sistine Loman (@sistineloman) on

Vlaamsch Broodhuys

Ben jij net zo’n broodliefhebber als ik? Van die lekkere dikgesneden verse plakken? Ga dan ontbijten van het Vlaamsch Broodhuys aan de Vugterstraat. Mijn voorkeur gaat uit naar het Bakkersontbijt met volkorenbrood, roggekrentenbrood en baguette. Heerlijk! Ook voor muesli met granola of een fruitontbijtje kan je hier terecht.

Waar: Vughterstraat 76, 5211 GK Den Bosch
Wanneer: maandag van 10.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur, zaterdag 08.30 tot 18.00 uur en zondag van 09.30 tot 18.00 uur.
Website: Vlaamsch Broodhuys

Toasted & Roasted

Oooh, wat een heerlijke luxe tosti’s serveren ze hier! De tosti’s worden gemaakt van wit of bruin zuurdesembrood dat is voorgebakken in een steenoven. Hierdoor krijg je heerlijke knapperige tosti’s. Wil je ’s ochtends liever iets lichter ontbijten? Ga dan voor de Griekse yoghurt met granola.

Waar: Vughterstraat 8D, 5211 GH Den Bosch
Wanneer: dinsdag tot en met zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur en zondag en maandag van 10.00 tot 17.00 uur.
Website: Toasted & Roasted

CoffeeLab

Alleen voor de inrichting van CoffeeLab zou je hier al moeten gaan ontbijten. Het ziet er zo gezellig uit met al die groene planten, muur van koffiefilters en gekleurde stoelen. En die ontbijtjes! Om je vingers bij af te likken! Toast met hummus, avocado en feta. Of wat dacht je van American pancakes met vers seizoensfruit en huisgemaakte granola. Jumm! En ook super fijn: deze hotspot opent al om 07.00 uur ’s ochtends!

Waar: Stationsweg 35, 5211 TV Den Bosch
Wanneer: maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 19.00 uur en zaterdag en zondag van 08.00 uur tot 19.00 uur.
Website: CoffeeLab

ENJOY! En vergeet vooral niet #deargoodmorning te gebruiken als je gaat ontbijten in Den Bosch, zodat ik al jouw heerlijke ontbijtjes kan zien!

Dit vind jij vast ook leuk:

Dear Good Morning Ontbijten in... hotspots
Story about:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.