0
Lienke's persoonlijke verhalen by Lienke

Ontspannen in Indonesië doe je zo! Advertorial

Op dit moment ben ik in Indonesië zoals je wellicht hebt gezien via social media. Tot nu toe alleen maar drukke steden bezocht en niet druk zoals in Nederland. Nee, steden waar ze 24/7 toeteren en waar oversteken een hels karwei is. Hoe ontspan je hier?

Ik schrok best van de drukte. Ik ben in 2016 in Denpasar geweest (Bali), dus ik was enigszins voorbereid. Dat het zo druk zou zijn op Sumatra en Java, holywow! Dat was even wennen. Ter info: Medan, de hoofdstad van Sumatra telt drie miljoen inwoners en Jakarta, de hoofdstad van Indonesië, telt er 17 miljoen. En volgens mij hebben ze allemaal een scooter én een auto, pfff!

Ontspannen, kan dat?

Onze gids vertelde dat de inwoners zelf tot rust komen door “weinig” te werken. De meesten zijn liever lui dan moe en dat zie je ook op straat waar ze half slapend een beetje naar de drukte zitten te kijken. Ze komen tot rust door simpelweg te luieren en door niet te veel van zichzelf te eisen. Gewoon de basics, that’s it! Meer is er niet nodig.

Zo… de basics… Dat is iets wat ik ook wel mag leren. Een oudere man in Medan zei tegen me: “Meisje, gewoon de basisbehoeften: eten, drinken, familie en liefde. Meer is niet nodig!” 

Tastea daagde mij uit. “Lienke! Ontspan!”

Ook Tastea vroeg aan mij of ik eens vaker wilde ontspannen. Daarvoor mocht ik Tastea Energyboost uitproberen. De combinatie van lange dagen en weinig rustmomenten vraagt af en toe om een energyboost om deze reis te kunnen doen. Deze energyboost bestaat uit: Mate green, groene rooibos, sinaasappelschil, natuurlijke smaakversterker, stukjes sinaasappel, blauwe korenbloem, kaasjeskruid, goudsbloem en saffloerblaadjes. Een super fruitige smaak en mega verfrissend! Ik had de theebeker mee, deze is dubbelwandig, wat ervoor zorgt dat de thee langer warm blijft zonder je vingers te verbranden. 

Tastea smaken

Daar stond ik dan in Indonesië met mijn thee. Tussen de toeterende en fluitende bevolking. Zowel de man in Medan als Tastea hebben gelijk: vaker even ontspannen is goed voor de mens. Gewoon de basisbehoeften zijn alles wat je nodig hebt. Waar doen we soms zo moeilijk over? De thee is ook nog eens lekker en je neemt een momentje voor jezelf. Lienke… Ontspan!

Tastea heeft nog meer smaken die ik in Nederland zeker ga uitproberen:

Frozy Cozy (winterthee)
♥ Pop ’n Chill (schijnt echt naar popcorn te smaken)
♥ Sweetdreams (avondthee)
♥ Chai Dubai (chai thee)

Nog een leuk feitje: Tastea komt oorspronkelijk uit Nederland: Beek. De thee is van een hoogwaardige ‘handgeplukte’ kwaliteit, waarbij alleen gebruik gemaakt wordt van de theeblaadjes en niet van het gruis wat door vele grote theeproducenten wel gebruikt wordt. Er worden ook geen smaakversterkers toegevoegd. 

Probeer het eens uit!

Vind alle informatie over Tastea via www.tastea.eu/

Met kortingscode ‘BLACKFRIDAY25’ ontvang je 25% korting op de
gehele bestelling. De korting is geldig van 23-11-2018 t/m 25-11-2018 op het gehele assortiment muv de package deals en niet te gebruiken icm andere acties

Liefs, Lienke

PS Deze blog is een betaalde samenwerking met Tastea. 

Tastea Dear Good Morning Bali

Lienke Lienke's persoonlijke verhalen
Story about:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.