blog

Opstaan terwijl het regent. Hoe gaat het jou af?

Herfst in Nederland staat garant voor heel veel regenachtige ochtenden. En avonden trouwens ook. Regen of niet, ik spring om 06.00 uur mijn bed uit. HEERLIJK! De ene dag iets makkelijker dan de andere dag uiteraard… Hoe gaat het opstaan tijdens een regenachtige dag jou af? Wees eerlijk, haha! Ben jij nummer 2? Dan heb ik wat tips voor je.

1. REGEN? I DON’T CARE! LOVEEEEE MORNINGS

Delicate Rain GIF by Taylor Swift - Find & Share on GIPHY

2. IK HAAT DE OCHTEND, IK HAAT REGEN, IK HAAT ALLES

Waking Up No GIF - Find & Share on GIPHY

Herken je jezelf in een van de twee? Ben jij duidelijk nummer 2?

Een paar weken terug werden we ’s ochtends nog gewoon wakker door de eerste zonnestralen van de morgen en de vogels die fluiten. Nu is het ’s ochtends grauw, donker en regenachtig. Je kan mij niet wijs maken dat je ervan houdt. Natuurlijk zien we de regen het liefst als sneeuw voor de zon verdwijnen, maar opstaan moeten we toch (of jij niet?). Dan kan je het jezelf maar beter makkelijk maken.

Zou jij het liefst terug je bed in willen duiken als het regent en niet willen opstaan? Dan heb ik wat tips voor je!

Tips voor opstaan met regen

  1. Houd de gordijnen gewoon nog even dicht. HAHA, zo makkelijk kan het zijn. Gewoon je kop in het zand steken. Als we de regen niet zien, dan is het er niet. Maak het binnen gewoon extra gezellig met een kaarsje aan en alles komt goed.
  2. Zorg voor een lekker ontbijt. Als je wakker wordt en je weet dat er een heerlijk ontbijt op je te wachten staat, gaat het opstaan net even iets makkelijker. Sowieso is uitkijken naar iets leuks een manier om opstaan makkelijker te maken. Of het nu een lekker ontbijt is, een kopje koffie drinken met een vriend of vriendin of een momentje voor jezelf, doe het.
  3. Zorg ervoor dat je genoeg hebt geslapen. Opstaan terwijl je nog moe bent, maakt het nog 100x moeilijker.
  4. Niet snoozen. Je bent echt niet ineens uitgerust na die paar extra minuten slapen. Kun je ze beter besteden aan wakker worden.
  5. Niet zeiken, gewoon niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: