Opstaan terwijl het regent. Hoe gaat het jou af?

Herfst in Nederland staat garant voor heel veel regenachtige ochtenden. En avonden trouwens ook. Regen of niet, ik spring om 06.00 uur mijn bed uit. HEERLIJK! De ene dag iets makkelijker dan de andere dag uiteraard… Hoe gaat het opstaan tijdens een regenachtige dag jou af? Wees eerlijk, haha! Ben jij nummer 2? Dan heb ik wat tips voor je.

1. REGEN? I DON’T CARE! LOVEEEEE MORNINGS

http://gph.is/2IgCkCZ

2. IK HAAT DE OCHTEND, IK HAAT REGEN, IK HAAT ALLES

http://gph.is/VxmlDM

Herken je jezelf in een van de twee? Ben jij duidelijk nummer 2?

Een paar weken terug werden we ‘s ochtends nog gewoon wakker door de eerste zonnestralen van de morgen en de vogels die fluiten. Nu is het ‘s ochtends grauw, donker en regenachtig. Je kan mij niet wijs maken dat je ervan houdt. Natuurlijk zien we de regen het liefst als sneeuw voor de zon verdwijnen, maar opstaan moeten we toch (of jij niet?). Dan kan je het jezelf maar beter makkelijk maken.

Zou jij het liefst terug je bed in willen duiken als het regent en niet willen opstaan? Dan heb ik wat tips voor je!

Tips voor opstaan met regen

  1. Houd de gordijnen gewoon nog even dicht. HAHA, zo makkelijk kan het zijn. Gewoon je kop in het zand steken. Als we de regen niet zien, dan is het er niet. Maak het binnen gewoon extra gezellig met een kaarsje aan en alles komt goed.
  2. Zorg voor een lekker ontbijt. Als je wakker wordt en je weet dat er een heerlijk ontbijt op je te wachten staat, gaat het opstaan net even iets makkelijker. Sowieso is uitkijken naar iets leuks een manier om opstaan makkelijker te maken. Of het nu een lekker ontbijt is, een kopje koffie drinken met een vriend of vriendin of een momentje voor jezelf, doe het.
  3. Zorg ervoor dat je genoeg hebt geslapen. Opstaan terwijl je nog moe bent, maakt het nog 100x moeilijker.
  4. Niet snoozen. Je bent echt niet ineens uitgerust na die paar extra minuten slapen. Kun je ze beter besteden aan wakker worden.
  5. Niet zeiken, gewoon niet.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek