Partners & samenwerkingen

Iedere partner krijgt een eigen landingspagina op deze website. Klik op het logo om meer informatie over de samenwerking te zien.

“Kunnen we samen nog meer mensen ochtendmensen maken?”

Dear Good Morning werkt graag samen met bedrijven, merken, mensen en brands die precies dezelfde gedachte heeft als ik: je energieker voelen door eerder op te staan. En dat zeker met een lach. Wellicht kunnen we samen de wereld een beetje vrolijker en productiever maken.

Heb je een leuk idee, een vraag, opmerking of een heel tof product of bedrijf waar je Dear Good Morning graag voor wilt benaderen? Niets is te gek. Mail ons, want wij denken graag met je mee en vinden het geweldig om samen te werken.

Zo organiseren we eigen events, hosten we events, kan je Lienke inhuren als spreker, presentator of als sportintructeur. We werken met advertorials, reviews en winacties. Maandelijks delen we diverse work-outs en challenges op Dear Good Morning wat natuurlijk ook leuk en interessant kan zijn. Zowel offline als online valt er genoeg te verzinnen wat er bij jou en jouw bedrijf kan passen. We hebben een creatief team waarmee we de tofste en origineelste activiteiten kunnen bedenken voor de leukste content. Mail ons en hopelijk drinken we dan gauw een bakje koffie. Iets later op de dag kan natuurlijk ook altijd gewoon, haha!

De meeste aanvragen gaan via

office@deargoodmorning.com

Mij inhuren als spreker kan via VIP Fabriek

info@vipfabriek.nl

Liever een leuk kaartje sturen? Dat kan naar:

Dear Good Morning
Emmalaan 7
1075 AT Amsterdam