Dear Good Morning

Podcast

De leukste ochtend podcast van Nederland. Ontdek wat Ochtendgekkie Lienke allemaal meemaakt, wat haar gasten voor ochtendroutine hebben en test je alertheid op de vroege morgen!  

Luister naar jouw favoriete podcast

Seizoen 2

De Dear Good Morning Podcast is terug. Dé podcast om de mooiste ochtendroutine voor jezelf te creëren. In elke aflevering ontvang ik een leuke gast waarmee ik de ochtend volledig doorneem. Wat voor ochtendroutine hebben zij? Vervolgens duiken we de diepte in op zoek naar tips & tricks en daag ik mijn gast uit voor een ochtend-spel. Kortom! De leukste podcast voor op de vroege morgen.

Dear Good Morning Special

Dai Carter

Skip de winterdip met de speciale Dear Good Morning afleveringen die ik met Dai Carter heb opgenomen. Dai is bekend van zijn boeken “Mentale Kracht” en “Nu of Nooit”. Daarnaast is hij te zien in het tv-programma Kamp van Koningsbrugge. Met Dai heb ik vier afleveringen opgenomen die jou helpen om de winterdip te skippen!

Meer grip op je leven door de ochtend voor jezelf te nemen.

“Een community vol ochtendgekken, gelijkgestemden en mensen die net zoals jij meer uit het leven willen halen.”

Klik op de video en zie wat je kan verwachten

Video afspelen

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek