PRE-ORDER NU MIJN BOEK DEAR GOOD MORNING

Boek Dear Good Morning

OMG, shit got real! Mijn allereerste echte boek, MIJN BOEK, kan je nu pre-orderen op onder andere bol.com. Ineens is de voorkant bekend, de titel, de lanceerdatum! Mijn boek Dear Good Morning – De succesformule om wél iedere dag fit en energie op te staan, ligt op 25 augustus 2020 in de schappen van de boekhandel én is vanaf vandaag (7 april 2020) te pre-orderen via onder andere bol.com. AAAH, shit got real.

Op dit moment zit ik nog volop in het schrijfproces. Begin februari vloog ik voor vier weken naar Bali om me 100% te focussen op mijn boek. Afgelopen maanden stond elke dag in het teken van mijn boek Dear Good Morning. Schrijven, schrijven en nog meer schrijven. Schrappen, meer schrijven, herschrijven, foto’s kiezen. Ik ben zo onwijs trots op het verhaal. Super persoonlijk maar ook echt een plan van aanpak voor jou. En ik lach zo vaak hardop om de geschreven stukken, alles is met zo onwijze enthousiasme geschreven. Kan niet wachten om het te delen.

Eindelijk kan ik jullie de voorkant laten zien! En jullie kunnen mijn boek nu al bestellen. Eind augustus, als je het misschien alweer helemaal vergeten bent, valt dan mijn boek bij jou op de mat. Zo spannend! Een pre-order zorgt er ook voor dat ik sneller in de bestsellerlijst kom en dat het boek nog meer aandacht krijgt. Dit is echt mijn doel: zoveel mogelijk mensen enthousiast maken voor de ochtend.

Het boek Dear Good Morning

Mijn boek in het kort: in Dear Good Morning deel ik het geheim achter succesvolle ochtendmensen in vier simpele stappen. De DGM-ochtendroutine:

 1. Beter slapen
 2. Eerder opstaan
 3. Fitter worden
 4. Meer motivatie

In Dear Good Morning deel ik de bewezen formule om een succesvol ochtendmens te worden. Stap één? Beter slapen. Zonder een goede nachtrust kan je geen ochtendmens worden. Het hoeft niet lastig te zijn en in mijn boek leg ik je helemaal uit hoeveel uur voor jou handig is, hoe je je slaaptijden uitrekent en hoe jij pats boem in slaapt valt, met mijn persoonlijk verhaal erbij.
In stap 2 ga ik je helemaal uitleggen hoe je dan eerder opstaat, hoe je dit opbouwt en vooral hoe je met volle energie elke ochtend naast je bed staat. Want ja, dat is dus mogelijk!
In stap 3 geef ik je alle tools wat je dan op de ochtend kan doen. Mijn voorkeur is sporten, maar het kunnen ook hele andere energieke dingen zijn. Ik vertel je mijn ochtend maar ook die van andere succesvolle ochtendmensen om je nog meer inspiratie te geven.
Tof dat je elke morgen eerder uit bed gaat om meer tijd te hebben voor jezelf. Je voelt je energiek en de hele wereld ligt aan je voeten. Maar dan denk je ineens: Bah, ik heb niet lekker geslapen, ik slaap liever door en ik voel geen motivatie meer. Super herkenbaar en vooral ook heel irritant voor jezelf, dus daarom wil ik je met een persoonlijk verhaal maar ook met hele interessante theorie vertellen wat er met je gebeurd als je motivatie verdwijnt en hoe je binnen no time weer de drive voelt om elke ochtend energiek uit bed te springen.
Ook als je kinderen hebt, ouder of jonger bent dan ik, allee bent of in een relatie: dit boek zorgt er echt voor dat je een overdosis energie krijgt!

Een extraatje voor jullie

Ik vind het echt te gek dat jullie nu al mijn boek kunnen pre-orderen. Dit zorgt ervoor dat het boek straks alle aandacht krijgt en een bestseller wordt. LIKE: OMG WIL IK! Pre-order mijn boek Dear Good Morning nu via bijvoorbeeld bol.com en deel dat je het boek hebt besteld via Facebook of een Instagram-post of story. Vergeet mij niet te taggen. Onder jullie verloten we hele toffe unieke DGM-shirts!

Dat wilde ik even met jullie delen. EN NU, snel verder schrijven! Zodat op 25 augustus 2020 mijn boek bij jullie in de brievenbus ligt.

Het boek kan je pre-orderen bij:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook leuk:

Extra motivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

 • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
 • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
 • Altijd een persoonlijk bericht
 • Kortingen en extra win-acties

De Dear Good Morning Shop

 • T-shirt zwart – I am (not) a morning person

  24.95
  Opties selecteren
 • T-shirt wit Dear Good morning

  T-shirt wit – I am (not) a morning person

  24.95
  Opties selecteren
 • Pre-order nu mijn boek!

  Meer informatie
 • E-book-HIIT-work-outs-DGM

  E-book – Let’s HIIT it (7 work-outs)

  8.75
  In winkelmand

Join jij de DGM-community?

Lieve lezer, mijn website gebruikt als standaard de nodige functionele cookies. Om de site te kunnen verbeteren, functies voor social media te bieden, content te personaliseren en sporadisch een advertentie te tonen zijn meer cookies nodig. Je kunt mijn privacybeleid erop nalezen als je wilt.