Het DEAR GOOD MORNING boek is uit

Dear good morning boek

OMG, shit got real! Mijn allereerste echte boek, MIJN BOEK, kan je nu kopen op onder andere bol.com of in je favoriete boekwinkel. Mijn boek Dear Good Morning – De succesformule om wél iedere dag fit en energie op te staan. Ik ga je heel veel enthousiasme geven.

Het boek Dear Good Morning

Mijn boek in het kort: in Dear Good Morning deel ik het geheim achter succesvolle ochtendmensen in vier simpele stappen. De DGM-ochtendroutine:

 1. Beter slapen
 2. Eerder opstaan
 3. Fitter worden
 4. Meer motivatie

In Dear Good Morning deel ik de bewezen formule om een succesvol ochtendmens te worden. Stap één? Beter slapen. Zonder een goede nachtrust kan je geen ochtendmens worden. Het hoeft niet lastig te zijn en in mijn boek leg ik je helemaal uit hoeveel uur voor jou handig is, hoe je je slaaptijden uitrekent en hoe jij pats boem in slaapt valt, met mijn persoonlijk verhaal erbij.
In stap 2 ga ik je helemaal uitleggen hoe je dan eerder opstaat, hoe je dit opbouwt en vooral hoe je met volle energie elke ochtend naast je bed staat. Want ja, dat is dus mogelijk!
In stap 3 geef ik je alle tools wat je dan op de ochtend kan doen. Mijn voorkeur is sporten, maar het kunnen ook hele andere energieke dingen zijn. Ik vertel je mijn ochtend maar ook die van andere succesvolle ochtendmensen om je nog meer inspiratie te geven.
Tof dat je elke morgen eerder uit bed gaat om meer tijd te hebben voor jezelf. Je voelt je energiek en de hele wereld ligt aan je voeten. Maar dan denk je ineens: Bah, ik heb niet lekker geslapen, ik slaap liever door en ik voel geen motivatie meer. Super herkenbaar en vooral ook heel irritant voor jezelf, dus daarom wil ik je met een persoonlijk verhaal maar ook met hele interessante theorie vertellen wat er met je gebeurd als je motivatie verdwijnt en hoe je binnen no time weer de drive voelt om elke ochtend energiek uit bed te springen.
Ook als je kinderen hebt, ouder of jonger bent dan ik, allee bent of in een relatie: dit boek zorgt er echt voor dat je een overdosis energie krijgt!

Het boek kan je bestellen bij:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook leuk:

Extra motivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

De Dear Good Morning Shop

 • Planner 4 dear good morning

  WORKOUT PLANNER DEEL 4 – WEEKSCHEMA

  0.00
  In winkelmand
 • fit tijdens de lockdown

  Workout planner deel 3 – weekschema

  0.00
  In winkelmand
 • fit tijdens de lockdown

  Workout planner deel 2 – weekschema

  0.00
  In winkelmand
 • ochtendroutine en sportschema dear good morning

  Invulschema’s ochtend en sport – weekschema

  0.00
  In winkelmand

Het leukste cadeau om te geven. Voor alle (nieuwe) ochtendmensen.

Laten we 2021 energiek, fit, gelukkig en succesvol maken.

Lieve lezer, mijn website gebruikt als standaard de nodige functionele cookies. Om de site te kunnen verbeteren, functies voor social media te bieden, content te personaliseren en sporadisch een advertentie te tonen zijn meer cookies nodig. Je kunt mijn privacybeleid erop nalezen als je wilt.