Het DEAR GOOD MORNING boek is uit

OMG, shit got real! Mijn allereerste echte boek, MIJN BOEK, kan je nu kopen op onder andere bol.com of in je favoriete boekwinkel. Mijn boek Dear Good Morning – De succesformule om wél iedere dag fit en energie op te staan. Ik ga je heel veel enthousiasme geven.

Het boek Dear Good Morning

Mijn boek in het kort: in Dear Good Morning deel ik het geheim achter succesvolle ochtendmensen in vier simpele stappen. De DGM-ochtendroutine:

  1. Beter slapen
  2. Eerder opstaan
  3. Fitter worden
  4. Meer motivatie

In Dear Good Morning deel ik de bewezen formule om een succesvol ochtendmens te worden. Stap één? Beter slapen. Zonder een goede nachtrust kan je geen ochtendmens worden. Het hoeft niet lastig te zijn en in mijn boek leg ik je helemaal uit hoeveel uur voor jou handig is, hoe je je slaaptijden uitrekent en hoe jij pats boem in slaapt valt, met mijn persoonlijk verhaal erbij.
In stap 2 ga ik je helemaal uitleggen hoe je dan eerder opstaat, hoe je dit opbouwt en vooral hoe je met volle energie elke ochtend naast je bed staat. Want ja, dat is dus mogelijk!
In stap 3 geef ik je alle tools wat je dan op de ochtend kan doen. Mijn voorkeur is sporten, maar het kunnen ook hele andere energieke dingen zijn. Ik vertel je mijn ochtend maar ook die van andere succesvolle ochtendmensen om je nog meer inspiratie te geven.
Tof dat je elke morgen eerder uit bed gaat om meer tijd te hebben voor jezelf. Je voelt je energiek en de hele wereld ligt aan je voeten. Maar dan denk je ineens: Bah, ik heb niet lekker geslapen, ik slaap liever door en ik voel geen motivatie meer. Super herkenbaar en vooral ook heel irritant voor jezelf, dus daarom wil ik je met een persoonlijk verhaal maar ook met hele interessante theorie vertellen wat er met je gebeurd als je motivatie verdwijnt en hoe je binnen no time weer de drive voelt om elke ochtend energiek uit bed te springen.
Ook als je kinderen hebt, ouder of jonger bent dan ik, allee bent of in een relatie: dit boek zorgt er echt voor dat je een overdosis energie krijgt!

Het boek kan je bestellen bij:

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek