Recap: Dear Good Morning goes Wipeout

Wat een helden. Wat een lef. Dear Good Morning goes Wipeout was me toch een partij magisch. Hieronder vind je een hele leuke recap. Kijk je mee?

CHECK DE GEHELE SERIE HIER.

Na maanden van voorbereiding, overleg, promotie en stress (komen er wel mensen naar mijn event?), was het zondag dan eindelijk zover. Dear Good Morning goes Wipeout. Mijn eigen Wipeout event. Iets wat ik al jaren wilde organiseren. Nu was dan het eindelijk zo ver.

Met een crew van 10 man sliep ik in een hotel in de buurt. Ik trakteerde iedereen op een etentje en ik nam de dag alvast door. Voor sommigen lijkt het gewoon “een event”, maar er gaan heel wat logistieke en productionele activiteiten aan vooraf. Zo had ik een heel draaiboek gemaakt, had iedereen zijn of haar eigen taak en was er zelfs een regisseur voor het camerateam. Het is niet zomaar iets ;-) Maar dat maakt het ook zo tof!

Let’s begin

Zondag om 10:30 uur kwamen de eerste mensen aan bij het terrein. Ik was best een beetje zenuwachtig en nog enorm druk in mijn hoofd. De tijd ging zo snel. Gelukkig was iedereen zo onwijs vrolijk en enthousiast dat ik ook alleen nog maar kon lachen.

Nadat iedereen binnen was begonnen we met een warming up en nam ik nog even de regels door. In de zin van: drie groepen van 20 personen die alle obstakels gaan doorlopen. Vervolgens komt er nog het grote finale-spel met de beste deelnemers. Het leek mij namelijk heel tof om er toch nog een soort spelelement aan toe te voegen.

So it starts

Iedereen een helm op (safety first!) en een lifevest aan en daar gingen ze. Letterlijk zonder na te denken plonsde iedereen in het water, rende (of viel) over de rode ballen en slingerde half over de kop aan de pitch fork. Ik heb zo gelachen om iedereen.

Ikzelf heb de baan ook gedaan en ik viel echt als eerste van alles af. Wat was iedereen goed! Vooral de team spirit vond ik geweldig om te zien. Veel deelnemers kwamen alleen, maar daar was niets van te merken. Iedereen hielp elkaar en er was binnen no-time een enorme teamgeest. Hoe gaaf? Het maakte niet uit als je een obstakel eng vond, dan ging je in plaats van deelnemen gewoon aanmoedigen.

Rain

ZO… iedereen zeker flink door de zon verbrand of niet? Nou… serieus, alleen boven Zoelen was er een gemene wolk die voor regen zorgde. Overal in Nederland was het strak blauw, behalve in Zoelen. FML.

Maar ondanks de regen en soms de kou, deed iedereen gewoon mee. Soort van extra challenge die iedereen met beide handen aanpakte. Zo gaaf om te zien!

Finale

Na heel wat obstakels, natte gezichtjes en ook wat blauwe plekken, kwamen er 6 finalisten uit de drie groepen.

Met deze 6 deelnemers hebben we een hele toffe finale gespeeld. Wie dit zijn en hoe zij het hebben gedaan kun je vanaf 4 juni elke dag om 19:00 uur bekijken. Van mijn event komt er namelijk een Instagram-serie die jou meeneemt in alle toffe en grappige momenten. Dit wordt zo fantastisch! Houd mijn Instagram daarom goed in te gaten.

Dear good Morning goes Wipeout event 2018

Next year, Dear Good Morning goes Wipeout again!

Iedereen was zo enthousiast, ik sta zelf nog te stuiteren als ik eraan denk. Toffe mensen (zelfs een groep die een vrijgezellenfeestje vierde was aanwezig!!!) en heel veel liefde! Dit betekent maar één ding: volgend jaar komt Dear Good Morning goes Wipeout terug!!! Ben jij er bij?

Bedanken

Ten eerste wil ik Wipeout bedanken voor de mogelijkheid om dit event te kunnen realiseren. Daarnaast natuurlijk mijn hoofdsponsor Body&Fit, want zonder hen had ik dit nooit kunnen realiseren. De foodtruck was zo tof!

Daarnaast mijn hele eigen crew: Justin, Michael, Levi, Stefan, Nick, Pytrik, Hanja, Eleni, Jennifer, Gudrun, Dennis, mama & papa. Zonder deze crew was het echt niet gelukt! Al mijn liefde voor jullie als dank voor alle geduld en doorknallen.

Bekijk hier de complete fotoalbum.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek