30 juni - 2 juli 2023

Dear Good MORNING RETREAT

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, ijsbad workshop, wandelen en hardlopen op de heide, dansen, relaxen in natuur, de mooiste gesprekken bij het kampvuur, de lekkerste gerechten en bovenal energieke en gezellige mensen. Wie wil dit nou niet? JUIST!

Een weekend dat je nooit gaat vergeten. Van energieke ochtenden tot aan de mooiste gesprekken. Van de ademhalingsworkshop bij de waterval door naar de workout om alles van je af te zweten. Een weekend vol verrassingen.

De eerste editie was een mega succes. Meld je nu gauw aan voor de 2e editie!

In de natuur

Elk jaar een geweldige locatie in de natuur! Thema 2023 editie: INTO THE WILD!

Yoga en workouts

Je hebt keuze om diverse workouts, zoals een pittige bootcamp en HIIT tot aan yoga en meditatie. 

Workshops

Het weekend zit vol inspiratie, waaronder ook workshops zoals ademsessie bij de waterval en ijsbad training.

Rust en zweten!

Totale ontspanning én fun. Daar zorgen we voor!

private chef

Vegetarische gerechten. Ontbijt, lunch, diner, snacks, koffie en thee is all in! 

Dear Good Morning Retreat
Dear Good Morning Retreat
Dear Good Morning Retreat

Ik ga mee!

Je hebt de keuze uit een privé kamer, een gedeelde kamer met één ander persoon of een gedeelde kamer met twee of drie andere deelnemers. De retreat vindt plaats van 30 juni tot en met 2 juli 2023

Voor een privé slaapkamer met eigen badkamer.
All-in programma met eten.
Voor een gedeelde slaap- en badkamer. Je deelt alles met één persoon. Twee losse bedden.
All-in programma met eten.
Voor een gedeelde slaap- en badkamer. Je deelt alles met twee of drie personen. Losse bedden.
All-in programma met eten.

Ontmoet onze te gekke community. Echte mensen, échte verhalen, échte sporters.

Ik wil mee op retreat!

30 juni – 2 juli staat al in mijn agenda!

veelgestelde vragen

2 overnachtingen, ontbijtbuffet, lunch, snacks, diner en een speciale 3-gangen diner. Daarnaast zijn alle drankjes inbegrepen.

Tevens krijg je voor deze prijs ook het volledige programma denk aan workouts, meditaties en workshops. Het hele weekend kan je gebruik maken van alle retreat activiteiten, omgeving, sauna en hottub!

Het enige wat jij nog mag regelen is vervoer van en naar de locatie. Wij zullen een speciale groep aanmaken zodat je met elkaar in contact kan komen om mogelijke samen te reizen naar Hilversum. Tevens zijn we bezig met een masseur, zodat je als extra toevoeging op dit weekend een massage kan boeken. Dit zal ook als extra kosten bij het weekend komen. Niets moet, alles mag!

We hebben voor deze editie plek voor ongeveer 23-25 deelnemers. Daarnaast bestaat de crew van Dear Good Morning uit 4 personen en de medewerkers van de locatie zoals de chef en eigenaar. Vorig jaar waren alle deelnemers vrouwen en tussen de 22-50 jaar. We verwachten dat dit voor deze editie hetzelfde zal zijn!

Mocht jij iemand kennen die ook naar de retreat gaat, mag je ons altijd laten weten dat je graag met die persoon een kamer wilt delen.

De meeste mensen zullen alleen komen. Wij zullen dus een verdeling maken en zullen je garanderen dat het alleen maar leuke mensen zijn die meegaan.

Zoals we in de retreat voorwaarden hebben geschreven is het helaas niet mogelijk om je aanmelding te annuleren. Met uitzondering van bijzonderheden. Mail dan naar shop@deargoodmorning.comen dan kijken we naar een passende oplossing.

Je mag je aanmelding altijd aan iemand geven, mits wij hiervan op de hoogte zijn.

Op deze pagina zullen wij rond eind maart het programma delen. Tevens kan je ook een brochure downloaden (ook op deze pagina) om nogmaals op alle gemak alle informatie rondom de retreat te lezen. Heb je toch nog vragen of twijfels? Mail gerust naar shop@deargoodmorning.com

We willen zo goed mogelijk rekening houden met allergieën. 

Ruim van tevoren delen wij een document waarop je jouw allergieën kunt doorgeven. 

Heb je blessures? Wij zullen hier naar vragen als we aan het programma starten en een mooie passende oplossing voor zoeken.

Als je je hebt aangemeld voor de retreat zal je een bevestiging krijgen. Vanaf dan ben jij verzekerd van een plek.

Verder kan je lekker achterover leunen en afwachten op meer informatie. Bijvoorbeeld over de kamers, allergieën en tijden.

Hier zullen we je vanzelf over contacten.

Heb jij voorafgaand vragen en opmerkingen die echt niet kunnen wachten? Mail dan naar shop@deargoodmorning.com

Oh ik kan niet wachten!!

Klik op de button om je aan te melden!

Lees voor aanmelding onze algemene voorwaarden en de speciale retreat voorwaarden. Bij aankoop ga je akkoord met beide overeenkomsten. 

Let op: de trainingen op deze website zijn niet afgestemd op jouw specifieke behoeften. Bij het samenstellen van de trainingen en oefeningen zijn wij dus niet van eventuele beperkingen of gezondheidsklachten uitgegaan. Daarnaast zijn wij niet aanwezig bij de uitvoering van de oefeningen of trainingen en kunnen wij ook niet zien of je de training of oefening naar behoren uitvoert. Je dient er dus onder meer zelf voor zorg te dragen dat eventuele oefeningen of trainingen worden uitgevoerd in een veilige omgeving, dat lichamelijke beperkingen in acht worden genomen en dat blessures en/of overbelasting worden voorkomen. Bij klachten of twijfel over jouw gezondheid adviseren wij je om direct je (behandelend) arts of andere professionele hulpverlener te raadplegen en eventuele oefeningen of trainingen direct te stoppen. Voelt een oefening niet goed, of doet het pijn, stop dan ook direct.