2 - 4 juni 2023

Dear Good MORNING RETREAT

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, ijsbad workshop, wandelen en hardlopen op de heide, dansen, relaxen in natuur, de mooiste gesprekken bij het kampvuur, de lekkerste gerechten en bovenal energieke en gezellige mensen. Wie wil dit nou niet? JUIST!

Een weekend dat je nooit gaat vergeten. Van energieke ochtenden tot aan de mooiste gesprekken. Van de ademhalingsworkshop bij de waterval door naar de workout om alles van je af te zweten. Een weekend vol verrassingen.

De eerste editie was een mega succes. Kom op de wachtlijst voor de 2e editie in 2023. Lees gauw verder!

In de natuur

Elk jaar een geweldige locatie in de natuur!

Yoga en workouts

Je hebt keuze om diverse workouts, meditatie en yogasessies te volgen. Alles is all in!

Workshops

Het weekend zit vol inspiratie, waaronder ook workshops zoals ademsessie bij de waterval en ijsbad training.

Rust en zweten!

Totale ontspanning én fun. Daar zorgen we voor!

private chef

Vegetarische gerechten. Ontbijt, lunch, diner, snacks, koffie en thee is all in! 

Dear Good Morning Retreat
Dear Good Morning Retreat
Dear Good Morning Retreat

Ik ga mee!

Helaas ben je te laat voor de editie in 2022 maar, in 2023 zijn we er weer met een geweldige retreat. Van energieke ochtenden tot aan rustgevende avonden. Inclusief workshops, games, gezond eten en leuke mensen. Blijf op de hoogte door je aan te melden voor de wachtlijst! De retreat vindt plaats van 2-4 juni 2023

OH MY IK WIL DIT

Schrijf je in voor de wachtlijst

557 euro.
All in weekendprijs.

497 euro.
All in weekendprijs.

Ik ga mee!

Er zijn twee opties om deel te nemen aan de retreat. Goed om te weten: voor de onderstaande prijzen krijg je alle overnachtingen, workouts, workshops, ontbijt, lunch, diners, snacks en drinken. Alles is all in. 

Je hebt keuze uit een privé kamer met eigen badkamer of een gedeelde kamer met badkamer. Je deelt dan met één iemand anders een kamer. Twee losse bedden. Klik op de button en meld je aan.

Privé kamer met eigen badkamer.
All in weekendprijs.

Gedeelde kamer met badkamer. 
All in weekendprijs.

Uitverkocht!

Schrijf je in voor de wachtlijst

Ontmoet onze te gekke community. Echte mensen, échte verhalen, échte sporters.

Ik wil mee op retreat!

13-15 mei 2022 staat al in mijn agenda!

veelgestelde vragen

2 overnachtingen, ontbijtbuffet, lunch, snacks, diner en een speciale 3-gangen diner. Daarnaast zijn alle drankjes inbegrepen.

Tevens krijg je voor deze prijs ook het volledige programma denk aan workouts, meditaties en workshops. Het hele weekend kan je gebruik maken van onze drie huizen, de omgeving en de privé hamam. 

Het enige wat jij nog mag regelen is vervoer van en naar de locatie. Wij zullen een speciale groep aanmaken zodat je met elkaar in contact kan komen om mogelijke samen te reizen naar Hilversum. Tevens zijn we bezig met een masseur, zodat je als extra toevoeging op dit weekend een massage kan boeken. Dit zal ook als extra kosten bij het weekend komen. Niets moet, alles mag!

Mocht jij iemand kennen die ook naar de retreat gaat, mag je ons altijd laten weten dat je graag met die persoon een kamer wilt delen.

De meeste mensen zullen alleen komen. Wij zullen dus een verdeling maken en zullen je garanderen dat het alleen maar leuke mensen zijn die meegaan.

Zoals we in de retreat voorwaarden hebben geschreven is het helaas niet mogelijk om je aanmelding te annuleren. Met uitzondering van bijzonderheden. Mail dan naar office@deargoodmorning.comen dan kijken we naar een passende oplossing.

Je mag je aanmelding altijd aan iemand geven, mits wij hiervan op de hoogte zijn.

Op deze pagina (even naar boven scrollen) vind je het programma. Tevens kan je ook een brochure downloaden (ook op deze pagina) om nogmaals op alle gemak alle informatie rondom de retreat te lezen. Heb je toch nog vragen of twijfels? Mail gerust naar office@deargoodmorning.com

We hebben een privé chef voor het weekend. Op de vrijdag gaan we uiteten.  We willen zo goed mogelijk rekening houden met allergieën.

Ruim van tevoren delen wij een document waarop je jouw allergieën kunt doorgeven. 

Heb je blessures? Wij zullen hier naar vragen als we aan het programma starten en een mooie passende oplossing voor zoeken.

Als je je hebt aangemeld voor de retreat zal je een bevestiging krijgen. Vanaf dan ben jij verzekerd van een plek.

Verder kan je lekker achterover leunen en afwachten op meer informatie. Bijvoorbeeld over de kamers, allergieën en tijden.

Hier zullen we je vanzelf over contacten.

Heb jij voorafgaand vragen en opmerkingen die echt niet kunnen wachten? Mail dan naar office@deargoodmorning.com

Oh ik kan niet wachten!!

Klik op de button om je aan te melden!

Lees voor aanmelding onze algemene voorwaarden en de speciale retreat voorwaarden. Bij aankoop ga je akkoord met beide overeenkomsten. 

Let op: de trainingen op deze website zijn niet afgestemd op jouw specifieke behoeften. Bij het samenstellen van de trainingen en oefeningen zijn wij dus niet van eventuele beperkingen of gezondheidsklachten uitgegaan. Daarnaast zijn wij niet aanwezig bij de uitvoering van de oefeningen of trainingen en kunnen wij ook niet zien of je de training of oefening naar behoren uitvoert. Je dient er dus onder meer zelf voor zorg te dragen dat eventuele oefeningen of trainingen worden uitgevoerd in een veilige omgeving, dat lichamelijke beperkingen in acht worden genomen en dat blessures en/of overbelasting worden voorkomen. Bij klachten of twijfel over jouw gezondheid adviseren wij je om direct je (behandelend) arts of andere professionele hulpverlener te raadplegen en eventuele oefeningen of trainingen direct te stoppen. Voelt een oefening niet goed, of doet het pijn, stop dan ook direct.