Review: Bowflex Max Trainer M7i

Een wat? Ja, het is een mond vol: de Bowflex Max Trainer M7i staat al een tijdje bij mijn ouders thuis – want geen ruimte in eigen huis – dus het is tijd voor een review. Is het de €2499 waard?

Max Trainer

De Max Trainer M7i is een soort crosstrainer maar dan een 2.0 variant. Wat je er allemaal op kan doen, is niet te vergelijken met een normale crosstrainer. De crosstrainer, de stepmachine en de loopband in één. Dat staat dus bij mijn ouders thuis. De Max Trainer M7i is vooral gemaakt om op een slimme, snelle en meest effectieve manier een workout te doen. Je verbruikt op een hoog niveau al zo’n 40 cal per minuut.

7, 14 of 21 minuten maximaal

Wat de Max Trainer M7i bijzonder maakt, is dat je binnen 7 minuten doorweekt ben. Je kan er een 7 minuten HIIT-workout op doen, een 14 minuten intervaltraining of 21 minuten cardio-sessie. In totaal staan er 11 programma’s op met 20 computergestuurde weerstandsniveaus (zwaarder/ grotere passen etc). De focus ligt echt op: in een korte tijd zoveel mogelijk calorieën verbranden en je conditie verbeteren.

Handige M7i-weetjes

De Max Trainer M7i is 124,5 x 77,5 x 166,4 cm, dus past prima in je gang. Reken je eigen lengte + 38 cm extra en je weet of je tegen het plafond aanzit of niet. Een stopcontact is natuurlijk ook handig om in de buurt te hebben. Het heeft een dubbel, extra groot LCD/LED-scherm met hoog contrast en je handen kan je op verschillende relaxte manieren plaatsen. Wat de Max Trainer M7i uniek maakt: terwijl je traint, slaat de M7i informatie op en reageert hij op jou. Hij coacht je dus virtueel en past zich aan aan je behoeftes.

2499 euro waard?!

Als je bovenstaande hebt gelezen, wordt dan niet meteen al te hebberig. Het is niet zomaar een aanschaf. De Max Trainer M7i kost namelijk meer dan 2000 euro. Oops. Maar als je de verschillende apparaten los van elkaar zou kopen, wat je nu dus in één hebt, is het wel weer goedkoop. Je moet je dus vooral afvragen of je deze machine gaat gebruiken. De kwaliteit is ijzersterk, de verschillende mogelijkheden ook. Je raakt niet snel verveeld met de vele programma’s die erop staan. Ik maakte een klein vragenlijstje voor mezelf, wat jou wellicht ook gaat helpen met de keuze.

  • Hoeveel tijd scheelt het om thuis een training te doen in plaats van in de gym?
  • Hoe vaak per week ga je een training op de Max Trainer M7i doen?
  • Wat is je doel per maand met de trainingen op de Max Trainer M7i?
  • Is er plek in huis en kan die daar de komende jaren blijven staan?

Als je binnen 7 minuten doorweekt kan zijn en aan je conditie werkt, waar je normaal een half uur op de crosstrainer mee bezig bent, kan je al snel heel wat tijd besparen. Zeker als je gedreven bent en om dit elke ochtend (duh!) te doen. Ik bedoel, wat zijn die 7 of 14 minuten nou? Zeker als je als doel hebt om aan je conditie of gewicht te werken, is het een investering waard. Als je nu al weet dat je het niet vaak gaat gebruiken, dan niet. Maar dat is met alles natuurlijk zo.

Mening

Mijn ouders hebben de Max Trainer M7i vaker gebruikt dan ik. Dat krijg je als die bij je ouders staat en je eigen huis in Amsterdam te klein is.
Mijn vader doet veel aan hardlopen, maar sinds ze dit apparaat in huis hebben staat hij minimaal 3x per week een 14 minuten training te doen. Normaliter haat hij cardio op deze manier, maar dit apparaat vindt hij geweldig. Vind ik zeker een pluspunt.
Ikzelf moest enorm wennen, aangezien ik de normale crosstrainer gewend ben en die dagelijks doe. Het is echt een hele andere beweging en ik kan je zeggen: sowieso ook zwaarder! Dus resultaat ga je wel sneller merken.

Toen de Mx Trainer M7i werd gebracht, moest ik er meteen even op ;-)

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Bowflex Max Trainer M7i, klik dan op deze link. Via deze link, krijg je alle verkooppunten in Nederland.

Voor deze blog heb ik de Bowflex Max Trainer M7i cadeau gekregen. Mijn mening is 100% eerlijk en de blog zou alleen online komen als ik enthousiast ben over het product. Ik krijg verder geen commissie over een mogelijke aanschaf. Dit is puur een cadeau van Bowflex in ruil voor mijn mening.


Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek