blog

Review: Funky Fat Foods – Low carb chocolade

Ik hou van chocolade! Wit, melk of puur, je kan mij echt wakker maken voor elke smaak. Toen ik een tijdje geleden deze vrolijke gekleurde repen van Funky Fat Foods zag, kon ik ze daarom natuurlijk niet laten liggen.

Waarom deze review? Funky Fat Foods kon je vinden in de goodiebags van de lancering. Zo kon iedereen genieten van deze heerlijke vegan-repen. Iedereen was zo enthousiast, dat we nu een leuke review online willen zetten. De eigenaar van Funky Fat Foods is ook gewoon tof, dus die verdiend deze aandacht ook! Let’s go chocola!

Vegan

Alle repen zijn gemaakt van biologische ingredi├źnten en 100% vegan. De repen zijn suikervrij en zijn gemaakt van gezonde vetten. Het lekkere van alles, ze smaken romig en smelten zo op je tong. Was op het begin even wennen, maar dat maakt het dus ook weer extra speciaal.

Ready to go

Deze chocoladerepen zijn echt een feestje om om te eten. Je kan ze bestellen in een doosje van tien. De repen zitten in handige meeneem verpakkingen voor onderweg. Een reep van 50 gram is daarom perfect om de hele dag van te kunnen snoepen. Daarnaast zien de gekleurde verpakkingen er ook heel gezellig uit. Dus als cadeau te doen, kan natuurlijk ook! ;-)

Heerlijke smaken

Funky Fat Foods heeft de lekkerste smaakcombinaties gemaakt voor de repen. Zo hebben ze de smaken: kokos, koffie, hazelnoot en een heerlijke witte chocolade reep met chia. Kan je niet kiezen? Dan hebben ze ook een doosje met alle smaken gemixt. Perfect voor als je een avondje gaat netflixen met anderen.

Leuke recepten

Op de website van Funky Fat Foods vind je ook heerlijke recepten die je met de repen kan maken. Zo staat dit recept online: een romige chocolade mousse, die gemaakt is van de witte chocolade reep. Lekker om dit weekend uit te proberen toch? ;)

Hou jij ook zo van chocolade? Of hou je meer van hartig? Laat me onder in de reacties weten voor welke snack ik jou wakker kan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: