Review – Philips SpeedPro Max Aqua

philips speedpromax aqua

Schoonmaken en een workout combineren. Stofzuigen en dweilen combineren. In deze review test ik de Philips SpeedPro Max Aqua. Deze reinigt nat en droog in één keer, een aanrader of niet?

Afgelopen maanden heb ik met Philips diverse producten mogen uitproberen die de ochtenden nog makkelijker maken. Heerlijke ontbijtjes in de Airfryer en een workout doen terwijl je je tanden supermooi en gezond maakt. Had je deze workout-video al gezien? Dit keer ging ik aan de slag met de SpeedPro Max Aqua, de wat? Nou dit:

Stofzuigen en dweilen in één!

Mijn eerste reactie toen Philips mij vertelde dat je dus met een stofzuiger kan dweilen, moest ik lachen. Eerst zien dan geloven. Inmiddels heb ik deze stofzuiger (en dus ook dweil) enkele weken en dit zijn mijn belangrijkste bullets:

 • Draadloos, dus geen grote bak achter je aan
 • Licht, dus met één arm even snel je huis schoonmaken
 • Snelle wissel met verschillende opzetstukken
 • Een lampje! Dus in het donker kan je stofzuigen. Nadeel: OMG, wat ligt er veel haar op de grond… Voordeel: Ik stofzuig nu elke dag
 • Sinds jaren dweil ik weer. Bakje vullen met water en gaan!

Wat zegt Philips zelf over de SpeedPro Max Aqua?

 • Tot 75 minuten snoerloos schoonmaken
 • Dweil tot 60m2 met één reservoir (dat is dus meer dan mijn eigen ministudio, haha)
 • Geschikt voor alle typen vloeren
 • Inclusief kleine gemotoriseerde turboborstel
 • 360-graden-mondstuk
 • Geïntegreerde accessoires voor alle schoonmaaktaken
 • De geavanceerde filtering vangt allergenen en bacteriën op
 • Ledverlichting
Zo ziet hij eruit!

Als ik zelf één kritiekpuntje mag geven: ik hoop dat bij de nieuwe versie het ledlampje ook bij de dweil-stofzuig-combinatie zit. Sinds ik nu een lampje op mijn stofzuiger heb, wil ik nooit meer anders. Alleen de normale stofzuigkop heeft een ledlampje. De dweil-stofzuig-combinatie heeft geen lampje.

Workout, stofzuigen en dweilen!

Tegenwoordig zijn we allemaal druk. Dat je dan nu echt alles kan combineren vind ik super. Mijn bovenstaande video is natuurlijk met een kleine knipoog, maar als je wilt, kan je dus gewoon écht lunges doen tijdens het stofzuigen en dweilen.

Een aanrader of niet?

Ik vind de Philips SpeedPro Max Aqua zeker een aanrader. Wel moet ik zeggen dat ik heel blij ben dat ik hem cadeau heb gekregen om te testen, want… hij is niet goedkoop. De Philips SpeedPro Max Aqua koop je vanaf 499 euro.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Philips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook leuk:

Extra motivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

De Dear Good Morning Shop

 • fit tijdens de lockdown

  Workout planner deel 3 – weekschema

  0.00
  In winkelmand
 • fit tijdens de lockdown

  Workout planner deel 2 – weekschema

  0.00
  In winkelmand
 • ochtendroutine en sportschema dear good morning

  Invulschema’s ochtend en sport – weekschema

  0.00
  In winkelmand
 • deel 1 sportplanner fit tijdens de lockdown

  Workout planner deel 1 – weekschema

  0.00
  In winkelmand

Het leukste cadeau om te geven. Voor alle (nieuwe) ochtendmensen.

Laten we 2021 energiek, fit, gelukkig en succesvol maken.

Lieve lezer, mijn website gebruikt als standaard de nodige functionele cookies. Om de site te kunnen verbeteren, functies voor social media te bieden, content te personaliseren en sporadisch een advertentie te tonen zijn meer cookies nodig. Je kunt mijn privacybeleid erop nalezen als je wilt.