Review – Philips SpeedPro Max Aqua

Schoonmaken en een workout combineren. Stofzuigen en dweilen combineren. In deze review test ik de Philips SpeedPro Max Aqua. Deze reinigt nat en droog in één keer, een aanrader of niet?

Afgelopen maanden heb ik met Philips diverse producten mogen uitproberen die de ochtenden nog makkelijker maken. Heerlijke ontbijtjes in de Airfryer en een workout doen terwijl je je tanden supermooi en gezond maakt. Had je deze workout-video al gezien? Dit keer ging ik aan de slag met de SpeedPro Max Aqua, de wat? Nou dit:

Stofzuigen en dweilen in één!

Mijn eerste reactie toen Philips mij vertelde dat je dus met een stofzuiger kan dweilen, moest ik lachen. Eerst zien dan geloven. Inmiddels heb ik deze stofzuiger (en dus ook dweil) enkele weken en dit zijn mijn belangrijkste bullets:

 • Draadloos, dus geen grote bak achter je aan
 • Licht, dus met één arm even snel je huis schoonmaken
 • Snelle wissel met verschillende opzetstukken
 • Een lampje! Dus in het donker kan je stofzuigen. Nadeel: OMG, wat ligt er veel haar op de grond… Voordeel: Ik stofzuig nu elke dag
 • Sinds jaren dweil ik weer. Bakje vullen met water en gaan!

Wat zegt Philips zelf over de SpeedPro Max Aqua?

 • Tot 75 minuten snoerloos schoonmaken
 • Dweil tot 60m2 met één reservoir (dat is dus meer dan mijn eigen ministudio, haha)
 • Geschikt voor alle typen vloeren
 • Inclusief kleine gemotoriseerde turboborstel
 • 360-graden-mondstuk
 • Geïntegreerde accessoires voor alle schoonmaaktaken
 • De geavanceerde filtering vangt allergenen en bacteriën op
 • Ledverlichting
Zo ziet hij eruit!

Als ik zelf één kritiekpuntje mag geven: ik hoop dat bij de nieuwe versie het ledlampje ook bij de dweil-stofzuig-combinatie zit. Sinds ik nu een lampje op mijn stofzuiger heb, wil ik nooit meer anders. Alleen de normale stofzuigkop heeft een ledlampje. De dweil-stofzuig-combinatie heeft geen lampje.

Workout, stofzuigen en dweilen!

Tegenwoordig zijn we allemaal druk. Dat je dan nu echt alles kan combineren vind ik super. Mijn bovenstaande video is natuurlijk met een kleine knipoog, maar als je wilt, kan je dus gewoon écht lunges doen tijdens het stofzuigen en dweilen.

Een aanrader of niet?

Ik vind de Philips SpeedPro Max Aqua zeker een aanrader. Wel moet ik zeggen dat ik heel blij ben dat ik hem cadeau heb gekregen om te testen, want… hij is niet goedkoop. De Philips SpeedPro Max Aqua koop je vanaf 499 euro.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Philips.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoeken