Dear Good Morning

Samenwerken

“Kunnen we samen nog meer mensen ochtendmensen maken?”
Dear Good Morning werkt graag samen met bedrijven, merken, mensen en brands die precies dezelfde gedachte hebben als wij: energieker worden door eerder op te staan. En dat zeker met een lach. Wellicht kunnen we samen de wereld een beetje vrolijker en productiever maken?

Of mail rechtstreeks via [email protected]

Spreker, presentator, sportinstructeur en meer

Heb je een leuk idee, een vraag, opmerking of een heel tof product of bedrijf waar je Dear Good Morning graag voor wil benaderen? Niets is te gek. Mail ons, want wij denken graag met je mee en vinden het geweldig om samen te werken.

Zo organiseren we eigen events, hosten we events, kan je Lienke inhuren als spreker, presentator of als sportinstructeur. Ze heeft veel ervaring als spreker bij bedrijven met het integreren van de Dear Good Morning methode. We werken met advertorials, reviews en winacties. Maandelijks delen we diverse workouts en challenges op Dear Good Morning, wat natuurlijk ook leuk en interessant kan zijn.

Zowel offline als online valt er genoeg te verzinnen wat er bij jou en jouw bedrijf kan passen. We hebben een creatief team waarmee we de tofste en origineelste activiteiten kunnen bedenken voor de leukste content. Mail ons en hopelijk drinken we dan gauw een bakje koffie. Iets later op de dag kan natuurlijk ook altijd, haha!

Alle community vragen gaan via:
[email protected]

Mij inhuren als spreker kan via: 
[email protected]

Liever een leuk kaartje sturen? Dat kan naar:
Dear Good Morning
Emmalaan 7
1075 AT Amsterdam

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek