overdeargoodmorning

Dear Good Morning is een platform waar jij inspiratie krijgt voor een gelukkiger, succesvoller en fitter leven.

Door elke dag te beginnen met een uur eerder opstaan creëer je meer tijd voor jezelf. Om jezelf te ontwikkelen, om voor jezelf te zorgen en om te doen wat je leuk vindt.

Wake up & kick some ass!

SAMENWERKEN

“Kunnen we samen nog meer mensen ochtendmensen maken?”

Dear Good Morning werkt graag samen met bedrijven, merken, mensen en brands die precies dezelfde gedachte heeft als ik: je energieker voelen door eerder op te staan. En dat zeker met een lach. Wellicht kunnen we samen de wereld een beetje vrolijker en productiever maken.

Heb je een leuk idee, een vraag, opmerking of een heel tof product of bedrijf waar je Dear Good Morning graag voor wilt benaderen? Niets is te gek. Mail ons, want wij denken graag met je mee en vinden het geweldig om samen te werken.

Zo organiseren we eigen events, hosten we events, kan je Lienke inhuren als spreker, presentator of als sportintructeur. We werken met advertorials, reviews en winacties. Maandelijks delen we diverse work-outs en challenges op Dear Good Morning wat natuurlijk ook leuk en interessant kan zijn. Zowel offline als online valt er genoeg te verzinnen wat er bij jou en jouw bedrijf kan passen. We hebben een creatief team waarmee we de tofste en origineelste activiteiten kunnen bedenken voor de leukste content. Mail ons en hopelijk drinken we dan gauw een bakje koffie. Iets later op de dag kan natuurlijk ook altijd gewoon! 😉

Voor Supporter van Sport presenteert Lienke bij diverse sport evenementen. Zij presenteert met veel enthousiasme en komt met veel goede ideeen en eigen input om de video items zo goed mogelijk te maken. Zo heeft ze uitstekend werk geleverd bij o.a. de Nijmeegse Vierdaagse en de Strongman Run. Ze is opvallend goed in het enthousiasmeren van deelnemers die zij interviewt. Kortom, een waardevolle presentatrice voor Supporter van Sport.

Anne Fleur Hermsen – Marketing manager

Lienke is een heel prettig persoon om mee samen te werken en ze schrijft creatieve en goede webteksten. Hiervoor neemt ze zelf veel initiatief en verantwoordelijkheid.

Lisanne Dekker – Red Bull Nederland

Lopende grote samenwerkingen

Body en Fit (sinds 2014), Supporter van Sport (sinds 2018), Red Bull Nederland (sinds 2017), Obrigado (sinds 2018).

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots