Dear Good Morning

Samenwerken

“Kunnen we samen nog meer mensen ochtendmensen maken?”
Dear Good Morning werkt graag samen met bedrijven, merken, mensen en brands die precies dezelfde gedachte hebben als wij: energieker worden door eerder op te staan. En dat zeker met een lach. Wellicht kunnen we samen de wereld een beetje vrolijker en productiever maken?

Of mail rechtstreeks via [email protected]

Spreker, presentator, sportinstructeur en meer

Heb je een leuk idee, een vraag, opmerking of een heel tof product of bedrijf waar je Dear Good Morning graag voor wil benaderen? Niets is te gek. Mail ons, want wij denken graag met je mee en vinden het geweldig om samen te werken.

Zo organiseren we eigen events, hosten we events, kan je Lienke inhuren als spreker, presentator of als sportinstructeur. Ze heeft veel ervaring als spreker bij bedrijven met het integreren van de Dear Good Morning methode. We werken met advertorials, reviews en winacties. Maandelijks delen we diverse workouts en challenges op Dear Good Morning, wat natuurlijk ook leuk en interessant kan zijn.

Zowel offline als online valt er genoeg te verzinnen wat er bij jou en jouw bedrijf kan passen. We hebben een creatief team waarmee we de tofste en origineelste activiteiten kunnen bedenken voor de leukste content. Mail ons en hopelijk drinken we dan gauw een bakje koffie. Iets later op de dag kan natuurlijk ook altijd, haha!

Alle community vragen gaan via:
[email protected]

Mij inhuren als spreker kan via: 
[email protected]

Liever een leuk kaartje sturen? Dat kan naar:
Dear Good Morning
Emmalaan 7
1075 AT Amsterdam

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoek