SAVE THE DATE – het allergrootste event ooit!

Ik ben zo blij dat ik het eindelijk kan en mag zeggen… Maanden ben ik bezig geweest met de voorbereidingen en vandaag wil ik dan vast een kleine teaser geven.

SAVE THE DATE

Zondag 27 mei 2018 gaat het gebeuren. Wie is er wakker genoeg voor Dear Good Morning goes Wipeout? Ik geef je nog niet alle informatie, maar dat het groot en groots wordt, is één ding wat zeker is. Hier wil je bij zijn!

OKE, NOG EEN KLEINE TEASER

Wat? Dear Good Morning goes Wipeout?

De Wipeout baan ligt in het midden van Nederland. Om 07:00 uur gaan we van start met de voorrondes. Ben jij wakker genoeg op de zondagmorgen om jezelf te kwalificeren voor de halve en misschien wel de grote finale? Word jij de grote winnaar van Dear Good Morning goes Wipeout?

Het event is mijn allergrootste event ooit, MAAR dat niet alleen… Dear Good Morning goes Wipeout wordt tevens de allereerste Instagram-serie ooit. Ja je leest het goed: in een 15-delige Instagram-serie kun jij jezelf straks terug zien euh… vallen? ;-)
Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door Body&Fit shop.

DUS.. 

Save the date. Schrijf het met koeienletters in je agenda, want hier wil je bij zijn! Vanaf april krijg je alle informatie over hoe je je kunt aanmelden en hoe jij deel uit kunt maken van dit immens toffe event. Daarnaast zal ik je rond die tijd ook vertellen hoe je je kunt voorbereiden op de grote dag want… de Wipeout baan is niet zomaar iets!

Vergeet je vrienden niet alvast te waarschuwen! 

PS Wellicht heb je nu nog duizend-en-één vragen, maar wacht rustig af tot april. Dan komt er een speciale pagina waar alle ins & outs te vinden zijn en natuurlijk ook hoe jij je kunt aanmelden. Publiek is ook welkom, dus sleep vooral je ouders mee. Vergeet je niet aan te melden voor mijn nieuwsbrief, zodat jij als eerste alle informatie ontvangt! 

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek