Scheurkalender 2020 lancering

Afgelopen zondag had ik mijn Dear Good Morning scheurkalender 2020-lancering. Ter ere van mijn nieuwe scheurkalender organiseerde ik een event dat geheel in het teken stond van de 1 minuut uitdagingen. Hierbij het fotoverslag.

In 2020 daag ik je namelijk uit om elke ochtend 1 minuut een opdracht te doen. In de scheurkalender vind je elke dag een opdracht. Die opdracht kan een sportoefening zijn, iets tekenen, een quote opzoeken, hinkelen door het huis of op de kop staan. Het zijn allemaal 1 minuutjes om wakker te worden en je dag goed te beginnen. Wist je dat je met 1 minuut per dag een positieve gewoonte gaat creëren? Dit betekent dus dat je in 2020 door die ene minuut per dag fitter, gelukkiger en succesvoller wordt. Bestel de kalender hier.

BOAT&CO

Mijn scheurkalender lancering vond plaats bij BOAT&CO. Dit hotel is nog maar twee weken open. Supernieuw dus. Ik koos voor BOAT&CO omdat de appartementen (geen kamers want… je krijgt er keukentje bij, haha) precies pasten bij Dear Good Morning. De kleuren, maar ook alle facetten. De vier stappen van Dear Good Morning kwamen er zo goed in terug. BOAT&CO vind je in de Houthaven, Amsterdams oude houtbewerkingsdistrict aan het IJ. BOAT&CO werd ontworpen door Kollhoff Architecten. Buiten, op de aanlegsteigers aan het IJ, kun je perfect flaneren en genieten van het uitzicht over het water. Iedereen die aanwezig was, zei: “Is dit ook Amsterdam?” Het was alsof we ergens aan de Nederlandse kust zaten, zoveel rust en een supermooi uitzicht. En dat terwijl het hotel heel dicht bij de stad is, echt maar vijf minuten met de bus vanaf het Centraal Station.

Elk hoekje van de kamer

Het eerste scheurkalender exemplaar gaf ik aan Eleni, dé-achter-de-schermen-freak die twee dagen per week werkt voor Dear Good Morning. Zonder haar was ik ook nooit zo ver gekomen. Natuurlijk moest ik daarbij huilen, want.. emo want.. zo mooi! ;-)

Toen gingen we met z”n allen langs “elke hoek van de kamer” voor een 1 minuut opdracht. Zo stonden we met z”n 15-en in de badkamer voor 1 minuut tandenpoetsen in squatpositie, lagen we op bed om elkaar 1 minuut aan te staren, zaten we op de grond om in 1 minuut doodles te tekenen en onze doelen op te schrijven. De keuken lag vol (vegan) hapjes, met uiteindelijk een lekker wijntje.

In 1 minuut verandert veel

Tijdens de 1 minuut challenges merkte je dat de emoties van intense blijdschap naar verbazing en naar verdriet gingen. Bizar wat er in 1 minuut kan gebeuren, hè? Dat is het mooie. In 1 minuut kan er zo ontzettend veel door je heen gaan, dat ik je garandeer door die 1 minuut opdrachten, je leven gaat veranderen.

Bingoooooooo

Wie mij kent en vaker op mijn events komt weet… geen Dear Good Morning-event zonder bingo. Dus daar stond ik dan te schreeuwen met mijn nummertjes en oh… ik was nog zenuwachtiger dan de deelnemers, whaha. Prijzen waren allemaal gerelateerd aan Dear Good Morning.

Ik zeg… 2020 kom maar op! Wat kijk ik uit naar die 1 minuut opdrachten, yes!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek