Schoonmaak-schema met calorieën

Het is een ***klusje: schoonmaken. Het liefst doe ik het nooit, maar hé, mijn huis moet ook een beetje toonbaar blijven. Om er het positieve van in te zien, maakte ik een schoonmaakroutine voor je. En kijk eens wat een kilocalorieën je ermee verbrandt! WOW!

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Lekker cliché, maar oh zo waar. Omdat ik best vaak vanuit huis werk, wil ik dat mijn huis schoon is. Muziekje aan, dit schema erbij en gaan met die banaan. Lekkere workout ook meteen.

Downlaod DEARGOODHOELAHOEP

Jullie kennen me. Neem die schoonmaakroutine nou ook maar gewoon met een korreltje zout. Natuurlijk draait niet alles in het leven om calorieën verbranden. Al is het uiteraard wel mooi meegenomen, duh. Hoeveel je exact verbrandt, hangt er vanaf hoe intensief je schoonmaakt én heeft te maken met je lengte en gewicht. De aangegeven getallen in het schema zijn een gemiddelde.

Ben jij een opruimqueen of heb je er net zo’n hekel aan als ik? Wat doe jij om het leuker te maken?

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Search