blog

Schoonmaak-schema met calorieën

Het is een ***klusje: schoonmaken. Het liefst doe ik het nooit, maar hé, mijn huis moet ook een beetje toonbaar blijven. Om er het positieve van in te zien, maakte ik een schoonmaakroutine voor je. En kijk eens wat een kilocalorieën je ermee verbrandt! WOW!

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Lekker cliché, maar oh zo waar. Omdat ik best vaak vanuit huis werk, wil ik dat mijn huis schoon is. Muziekje aan, dit schema erbij en gaan met die banaan. Lekkere workout ook meteen.

Downlaod DEARGOODHOELAHOEP

Jullie kennen me. Neem die schoonmaakroutine nou ook maar gewoon met een korreltje zout. Natuurlijk draait niet alles in het leven om calorieën verbranden. Al is het uiteraard wel mooi meegenomen, duh. Hoeveel je exact verbrandt, hangt er vanaf hoe intensief je schoonmaakt én heeft te maken met je lengte en gewicht. De aangegeven getallen in het schema zijn een gemiddelde.

Ben jij een opruimqueen of heb je er net zo’n hekel aan als ik? Wat doe jij om het leuker te maken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: