5 x items voor een DGM-proof slaapkamer

In deze blog had ik jullie een kijkje willen laten nemen in mijn slaapkamer. Maar door alle drukte van de afgelopen tijd is het maken van foto’s er nog niet van gekomen. Ik moet tenslotte wel eerst even mijn kamer opruimen ;-) Je hebt deze blog dus nog van mij tegoed, dus daarom nu een tikkie anders: 5 items die jouw slaapkamer helemaal DGM-proof maken.

Onmisbare items in jouw slaapkamer

Wat is een DGM-proof slaapkamer? Een slaapkamer waar je je tot 120% kunt opladen. Een slaapkamer die het makkelijk maakt om vroeg uit bed te komen. Die jou zelfs helpt om je doelen te bereiken. Kan je dat van een slaapkamer verwachten? Jazeker, let maar eens op!

1: Tapijtje naast je bed

Als ik dat zo typ, dan denk ik aan de slaapkamer van een omaatje. Misschien was oma’s idee gewoon zo gek nog niet! Vooral voor de koukleumen onder ons kan het opstaan in de vroege, koude ochtend niet zo’n fijn vooruitzicht zijn. Met een tapijt naast je bed, stap je niet meteen op de koude vloer en dat geeft je nét even wat meer tijd om chill wakker te worden voordat je onder de douche springt.

5 onmisbare tips voor een DGM-proof slaapkamer

2: Urban Jungle

Wist je dat planten je slaapkwaliteit kunnen verbeteren? Dit komt doordat planten de luchtkwaliteit van je slaapkamer verbeteren. Een betere lucht in je slaapkamer zorgt voor betere slaap. Bovendien zorgt het ook voor een meer productieve dag de dag erna. Dubbele winst dus! Zelf heb ik planten van Wout.

5 onmisbare tips voor een DGM-proof slaapkamer

3: Goed leesvoer

Dat tv en smartphone in bed niet zo goed zijn voor je slaapkwaliteit, heb je waarschijnlijk al eens gehoord. Dit komt onder andere doordat het licht van deze apparaten zorgt dat je niet het slaaphormoon aanmaakt, terwijl het wel al bedtijd is. Nee, wat jij nodig hebt is goed leesvoer. Door in bed te lezen voor het slapen gaan (met weinig licht), maak je wel melatonine aan, raken je ogen vermoeid en slaap je uiteindelijk dieper.

4: Je doelen aan de muur

Een motivatieboost: hang je doelen aan je muur. Maak een mooie poster, moodboard of inspiratiequote om jezelf te herinneren aan wat jij wilt bereiken.

5 onmisbare items voor een DGM-proof slaapkamer

5: Haakjes of een stoel voor je kleding

Hier komt mijn oma-weet-raad-tip weer hoor. Wist je dat je beter slaapt als je kamer netjes is? Door de rommel om je heen, wordt het onrustig in je hoofd, waardoor je ook onrustig slaapt. Beter houd je je kamer dus clean. Bij mij wordt het met name door kleding al snel een rommeltje. Dan zijn haakjes of een stoel ideaal.

5 onmisbare items voor een DGM-proof slaapkamer

Is jouw slaapkamer DGM-proof?

Of misschien heb je zelfs wel andere items die het DGM-proof maken. Dan ben ik wel benieuwd welk item dat is!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoeken