blog

Snacks mét eiwitten – Myprotein

Wist je dat we over het algemeen te weinig eiwitten binnenkrijgen? Zeker als sporter is het belangrijk om hier goed op te letten. Eiwitten zijn de bouwstenen van de spieren. Daarom heb ik vijf lekkere snacks met eiwitten op een rij gezet.

Ben je benieuwd hoeveel eiwitten jij nodig hebt? Check dan deze blog van Fit.nl.

Naast snacks kan je altijd kijken naar eiwitpoeders. Alle soorten, want er zijn er nog al wat, heb ik in deze blog gezet.

Choco myprotein crispies

Snack 1. Choco Crispies

Eens iets anders proberen? Neem dan een Choco Crispie! Je moet er van houden, want de textuur is anders dan je wellicht gewend bent. Ze zijn gemaakt met knapperige whey-isolaatballetje bedekt met melkchocolade. Eén choco crispie bevat bevat 25% eiwitten.

Snack 2. Vegan Protein Cookie

Deze snack heb je vaak voorbij zien komen op mijn stories. Je kan alle Myprotein-stories trouwens terugvinden in mijn hoogtepunten. De Vegan Protein Cookie is een gezonde variant op een brownie maar deze bevat 13 g aan eiwitten, yum!

MYPROTEIN

Snack 3. High Protein Bar

Met 30g aan hoogwaardige eiwitten is dit de perfecte snack om belangrijke spieren aan te maken en te behouden. Mijn favoriet: De chocolate Orange. Wellicht moet je wat wennen aan de smaak, maar daarna zal je me dankbaar zijn. 30g aan eiwitten!

Snack 4. Pea-Nut Square

Hou je van pindakaas, dan hou je sowieso van de Pea-Nut Square. De Vegan Protein Bar van Myprotein is een volledig natuurlijk mengsel van plantaardige eiwitten, gemaakt van de beste cacaoboter, chocoladeschilfers en geroosterde noten. Een reep bevat 12g aan eiwitten.

Protein wafel Myprotein

Snack 5. Protein Wafer

Wow, 15 g eiwitten per reep en deze zijn echt heel erg lekker. Een top snack als je het mij vraagt! Het doet me denken aan een Knopper die je vroeger wel eens mee naar school kreeg. Zeker het proberen waard!

Win alle snacks uit deze blog

Leuk om alles te lezen, nog leuker om alles te krijgen. Dan kan jij zelf ontdekken wat jou favoriete snack met eiwitten is. Meedoen kan tot en met 25 juli 2020 en het is nog simpel ook. Geef de juiste antwoorden op deze vijf vragen.

Mail je vijf antwoorden naar lonneke@deargoodmorning.com (redacteur bij DGM). De winnaar maken we 25 juli bekend via IG-story. We kiezen één winnaar die alle repen krijgt (meer dan 90 euro)!

Deze blog is totstandgekomen in samenwerking met Myprotein.
Met de code DEARGOODMORNING krijg je 36% korting op het hele assortiment. Klik hier om direct te shoppen.

Foto’s zijn gemaakt door Vera Dokter

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: