Snel calorieën verbranden met deze work-out

Dat klinkt als muziek in de oren toch? Een korte work-out, lekker snel klaar en toch snel calorieën verbranden. Voor deze work-out hoef je je slechts twintig minuten in het zweet te werken. Yes, let’s go!

Deze oefeningen kun je uitvoeren waar je maar wilt: in de sportschool, buiten en zelfs in je slaapkamer. Je hebt er niks voor nodig.

Het is belangrijk dat je start met een goede warming-up. Dat zorgt ervoor dat je spieren alvast warm zijn voordat je begint.

Zet een lekker muziekje op voor extra motivatie, bijvoorbeeld mijn Dear Good Morning playlist op Spotify!

Kick butt – 50 seconden

Ga rechtop staan en schop je benen om en om tegen je kont. Houd je handen voor je billen, zodat je niet met blauwe plekken eindigt. Hoe sneller je wisselt, hoe meer je verbrandt. Go, go, go!

Rust – 10 seconden

Skater – 50 seconden

Het tempo blijft lekker hoog. Deze oefening heet de skater. Je maakt een springende beweging van links naar rechts en je neemt je armen mee. Je kunt het!

Rust – 10 seconden

High knees – 50 seconden

Knieheffen en dan zo snel mogelijk. Hoe sneller, hoe zwaarder en hoe meer je dus verbrandt. Blijf dit 50 seconden lang herhalen. You can do it!

Rust – 10 seconden

Mountain climbers – 50 seconden

Ga liggen in de plank. Het is voor deze oefening belangrijk dat je je buik- en bilspieren aanspant. Trek je knieën een voor een naar je borst toe. Probeer het tempo een beetje op te voeren. Ook hier geldt weer: houd het 50 seconden vol.

Rust – 10 seconden

Tick tocks

Neem als starthouding de plank aan. Zet je voeten tegen elkaar aan. Nu spring je 50 seconden lang met je voeten naar buiten en naar binnen. Go!

Ben je al warm? Dit was ronde 1. Begin weer van voren af aan. In totaal doe je elke oefening vier keer. Succes!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek