Sportreview: JBL Endurance PEAK

De JBL Endurance PEAK staat bekend als dé sport oordopjes als het om HIIT-workouts gaat. Veel springen, rennen, op de kop hangen. En… ze zouden blijven zitten. Dat wilde ik als sporter natuurlijk wel even testen. Sport review: JBL Endurance PEAK – écht oordopjes om te peaken? Find out in deze blog.

Voor je verder gaat lezen wil ik je niet lekker maken met allen maar mijn review. Of wel. Hangt ervan af. Ha, wat ik wil zeggen: jij kan deze JBL Endurance PEAK ook gaan testen. Dit kan je doen door mee te doen aan mijn KERST HIIT-WORKOUT. Je kan dan namelijk deze oordopjes – nee niet de mijne, je eigen exemplaar – winnen.

Dus…

Dat is weer fijn. Wil je natuurlijk wel eerst even weten wat ik ervan denk he? Snap ik. De JBL Endurance PEAK zijn de eerste volledig draadloze in-ears van de JBL Endurance serie.

Eerst even wat technische informatie: je favoriete workout playlist stream je eenvoudig via Bluetooth van je smartphone of tablet. De oordopjes zijn waterbestendig (IPX-7 classificatie), dus je kan maximaal zweten en je muziek blijft lekker doorgaan. De ingebouwde accu van de Peak voorziet deze draadloze oordopjes tot wel 4 uur van power. Oh en zijn je oordopjes leeg? Het oplaadhoesje beschikt ook over een snellaadfunctie, waarmee je na slechts 10 minuten laden weer een uur kunt luisteren. Wow, daar kan geen workout tegen op.
De Endurance Peak gaan automatisch aan als je ze in je oren doet en als je gebeld wordt, switchen de oortjes van een stereo naar een mono sound zodat je altijd geniet van een optimale geluidskwaliteit. Met één vinger kan je trouwens je muziek op pauze zetten, het volgende of vorige nummer afspelen of je volume bepalen. Magisch – aldus mij.

Lets HIIT it!

Wat ik vooral belangrijk vind: oordopjes die blijven zitten als je aan het springen bent. Of burpees doet. Ik vind het heerlijk om in mijn eigen zone te zitten, lekker muziekje op, maar niet dat ik de hele tijd bezig ben om die oordopjes in mijn oor te houden. Dus ik ging de test doen: 20 burpees, rennen op de loopband, heftige bewegingen op de crosstrainer, jumping lunges en rondrennen. Check hier wat er gebeurde:

Spelen

Waarom zie ik dit meteen als speelgoed? Als je op het oordopje klikt, gaat de muziek af. Klik je twee keer, gaat die vanzelf naar het volgende nummer. Met de volumeknop ben ik nog niet zo goed, dat is over het oordopje wrijven. Hm…

Nog wat dingen die mij opvielen:

Ligt het aan mij of krijgen jullie ook nooit de verpakking open?
♦ Bij mijn linkeroor floepte die er meteen in (eeeuh?), bij de rechter was ik even bezig.
♦ Ik ben zo iemand die nooit een handleiding leest en gewoon wil dat het meteen werkt. Dat deed het gelukkig ook. Meteen in en je hebt muziek.
♦ Het oplaaddoosje is way-to-cute en lijkt op een grote ring-doos. Do you want to… in-ear me?
Je ziet echt helemaal in je eigen zone. Je hoort niets meer om je heen!
De prijs is 149 euro per stuk. 

Eindcijfer: 8+
De eerste in-ear oordopjes die (na even wrikken) goed blijven zitten, meteen verbinden met de telefoon en top kwaliteit aan muziek hebben.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met JBL.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek