Sportdip? 3 Sportevents om NU voor te gaan trainen!

voornemens 4

De dagen zijn nat, het is snel donker en dan hebben we het nog niet eens over de temperatuur gehad. Niet zo gek dus als je in deze periode een beetje last krijgt van een sportdip. Want tja, buiten trainen met een zonnetje is voor de meeste mensen zoveel fijner!

Daarom heb ik de meeste toffe sportevents van de komende maanden voor je op een rijtje gezet. Hoe jou dat gaat helpen? Nou heel simpel. Gewoon eentje kiezen, inschrijven en BAM! Daar heb je je motivatie om de komende maanden lekker door te blijven sporten.

Silent Run

Sportevents zijn altijd druk, er is veel muziek, eigenlijk net een feestje! Zo anders is Silent Run. Dit exclusieve event vindt jaarlijks plaats in een aantal grote steden in ons land. Het doel? Met een grote groep ’s avonds in het donker, ja je raadt het al, in complete stilte door de stad rennen. Hoe tof klinkt dat? Je kunt nu vast je voorinschrijving doen voor het event van januari. Niet twijfelen, gewoon doen want anders is de lijst vol!

sportdip

Strong Viking Mud Edition

De obstacle runs liggen in de koude maanden altijd een beetje stil. Maar waarom dan niet gelijk volgend jaar goed beginnen met de allereerste van het seizoen? De Strong Viking Mud Edition vindt volgend jaar op 8 april plaats in Nijmegen. Bereid je voor door veel hard te lopen en in de sportschool je spierkracht te vergroten. Zo sta jij straks helemaal fit aan de startlijn!

S.A.P Cup Edition

Goed, dit is een beetje vals spelen. Want de S.A.P cup is al volgende maand op 9 en 10 december. Je nu nog helemaal strak trainen om op dat podium te staan is dus een no go. Maar twijfel jij stiekem al een tijd of dit wat voor je is? Lijkt het je tof om voor een periode alles uit je lijf te halen? Ga dan een kijkje nemen en voel de sfeer, misschien wel die laatste push die je nodig hebt om ook eens mee te doen!

Nou ben ik natuurlijk super benieuwd of er een event is waar jij je voor gaat inschrijven? Wat gaat jou helpen om je motivatie vast te houden deze winter? Deel je inschrijving met #deargoodmorning!

Dit vind jij vast ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra ochtendmotivatie in je MAILbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

  • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
  • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
  • Altijd een persoonlijk bericht
  • Kortingen en extra win-acties

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots