Sportdip? 3 Sportevents om NU voor te gaan trainen!

De dagen zijn nat, het is snel donker en dan hebben we het nog niet eens over de temperatuur gehad. Niet zo gek dus als je in deze periode een beetje last krijgt van een sportdip. Want tja, buiten trainen met een zonnetje is voor de meeste mensen zoveel fijner!

Daarom heb ik de meeste toffe sportevents van de komende maanden voor je op een rijtje gezet. Hoe jou dat gaat helpen? Nou heel simpel. Gewoon eentje kiezen, inschrijven en BAM! Daar heb je je motivatie om de komende maanden lekker door te blijven sporten.

Silent Run

Sportevents zijn altijd druk, er is veel muziek, eigenlijk net een feestje! Zo anders is Silent Run. Dit exclusieve event vindt jaarlijks plaats in een aantal grote steden in ons land. Het doel? Met een grote groep ’s avonds in het donker, ja je raadt het al, in complete stilte door de stad rennen. Hoe tof klinkt dat? Je kunt nu vast je voorinschrijving doen voor het event van januari. Niet twijfelen, gewoon doen want anders is de lijst vol!

sportdip

Strong Viking Mud Edition

De obstacle runs liggen in de koude maanden altijd een beetje stil. Maar waarom dan niet gelijk volgend jaar goed beginnen met de allereerste van het seizoen? De Strong Viking Mud Edition vindt volgend jaar op 8 april plaats in Nijmegen. Bereid je voor door veel hard te lopen en in de sportschool je spierkracht te vergroten. Zo sta jij straks helemaal fit aan de startlijn!

S.A.P Cup Edition

Goed, dit is een beetje vals spelen. Want de S.A.P cup is al volgende maand op 9 en 10 december. Je nu nog helemaal strak trainen om op dat podium te staan is dus een no go. Maar twijfel jij stiekem al een tijd of dit wat voor je is? Lijkt het je tof om voor een periode alles uit je lijf te halen? Ga dan een kijkje nemen en voel de sfeer, misschien wel die laatste push die je nodig hebt om ook eens mee te doen!

Nou ben ik natuurlijk super benieuwd of er een event is waar jij je voor gaat inschrijven? Wat gaat jou helpen om je motivatie vast te houden deze winter? Deel je inschrijving met #deargoodmorning!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Search