Sportevenementen in oktober

Zie ik jou bij een van deze sportevenementen in oktober? En heb je zelf nog een vette toevoeging aan dit lijstje, let me know!

6 Harbour Run

Niet lullen, maar poetsen, is wat ze in Rotterdam zeggen. Die mentaliteit heb je echt nodig voor de Rotterdamse Harbour Run. Een obstakelrace voor de die-hards. Tickets & Info

6 Bredase Singelloop

Het eerste weekend van oktober gaat de Bredase Singelloop weer van start. Leuk voor beginnende en gevorderde lopers, want er is keuze uit 5 en 10 kilometer en de halvemarathonafstand. Tickets & Info

12 Iron Viking Amsterdam

OK OK, hier zie je mij dus echt niet, maar deze is wel te vet om niet te noemen: de Iron Viking Amsterdam. Freaking 42 kilometer met 100 obstakels. Dat is toch niet normaal? Tickets & Info

27 Stormrun

Een vette survivalrun door de modder, water, zand en over dijken, velden en hindernissen. Pittig! Tickets & Info

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Search