blog

Sportief de winter door met Myprotein

BRR… de temperaturen zijn de afgelopen dagen flink gedaald. Sporten in dit koude weer is niet altijd even aantrekkelijk, maar met de juiste materialen maak je het een stuk aangenamer voor jezelf. Myprotein heeft een webshop vol artikelen die jou helpen sportief de winter door te komen.

Handschoenen

Als je buiten gaat sporten is het fijn om handschoenen aan te hebben. De dikke wollen handschoenen die we normaal op de fiets aantrekken zijn hier helaas niet geschikt voor. Voor het sporten is het fijn om lichte en ventilerende sporthandschoenen te dragen. Zo blijven je handen lekker warm, maar krijg je niet van die natte zweethandjes (geloof me, dat wil je niet).

dear good morning Myprotein springtouw en foamroller
Van links naar rechts: foamroller en springtouw

Foamroller

Bij koud weer koelt je huid sneller af, waardoor je bloedcirculatie minder goed is. Dit kan er voor zorgen dat je spieren stijver aanvoelen dan normaal. Een foamroller maakt je spieren weer los en zorgt ervoor dat de bloedcirculatie weer beter gaat lopen.

Springtouw

Loop jij graag hard, maar houden de donkere en koude dagen je meestal tegen? Dan is touwtje springen een prima aanvulling of vervanging voor jouw hardlooptraining. Met touwtje springen versterk je de spieren die je normaal traint bij het hardlopen. Daarnaast verbeter je je snelheid en je uithoudingsvermogen.

Van links naar rechts: nekwarmer, running waistband en reflecterende sokken

Nekwarmer

Een nekwarmer kan niet ontbreken aan je sportoutfit als je buiten gaat sporten. Een nekwarmer heeft dezelfde functie als een sjaal, maar is dan de sportieve variant. Het beschermt je gezicht en je nek tegen de koude wind.

Altijd je mobiel mee

In de winter is het ’s ochtends veel langer donker, de kans is daarom groot dat je in het donker gaat sporten. Als je ’s ochtends alleen buiten gaat sporten is het belangrijk dat je goed bereikbaar bent voor het geval er iets gebeurd. Met deze running waistband kan je je mobiel gemakkelijk meenemen tijdens het sporten, zonder dat je er last van hebt. Zo ben je altijd en overal bereikbaar.

Reflecterende sokken

Je kan tijdens deze donkere dagen nooit genoeg reflecterende kleding aan hebben. Deze reflecterende sokken houden je voeten lekker warm en zorgen ervoor dat je buiten goed zichtbaar bent.

Lekker opwarmen

Heb je fijn buiten gesport dan is er niks fijner dan om thuis even bijkomen met een lekkere latte. Myprotein heeft nu een eiwit rijke latte. Zo warm je lekker op en vul jij meteen je eiwitten aan. Na deze latte ben je helemaal klaar om je dag energiek te beginnen.

Naast al deze tips is het natuurlijk ook fijn om lekker warme kleren aan te hebben. Onze favoriete sportsetjes van Myprotein kan je hier vinden. Wat zijn jouw tips om deze winter sportief door te komen? Train je liever buiten of binnen? Laat het ons hieronder weten in de reacties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: