1
Nog leukere ochtenden? Check dit by Good Morning Dear

5 x DGM-proof cadeaus onder de 17 euro

Jaaaaa! Dan nu het leukste aan december: de cadeaus! Natuurlijk, al dat snoep is ook wel lekker. Maar van cadeaus krijg je in ieder geval geen pens. Althans, niet van deze 5 cadeaus die ik voor je bij elkaar heb gezocht. Het mooie? Deze sportieve, DGM-proof cadeaus zijn allemaal onder de 17 euro!

5 x sportieve cadeaus onder de 17 euro

1. Rijdende wekker

Moeite met uit bed komen? Deze wekker helpt je een handje! Je zal namelijk uit je bed moeten komen om de wekker uit te zetten. Voor de snoozers onder ons: er zit een snoozefunctie op, zodat je nog een keertje kunt omdraaien voordat je de achtervolging inzet.

2. Morning Madness sokken

Mijn eigen DGM madness sokken kunnen natuurlijk niet in dit lijstje ontbreken. Voor een vrolijke, happy ochtend vol met madness! Of voor een chillavondje op de bank. Aan jou de keus! Je kan ze hier bestellen. En ja, ze zijn er ook in herenmaten!

sportieve cadeaus

3. Abs

Help de persoon voor wie jij een cadeau moet kopen een handje om zijn/haar doelen te behalen. In plaats van een doos celebrations geef jij een doos yummy eiwitrepen cadeau! Bij de bodyandfitshop.nl krijg je 10% korting met de code DEARGOODMORNING. Geen idee welke je moet hebben? Eerder vergeleek ik eiwitrepen.

sportieve cadeaus

4. Hysterische mok

Ben ik de enige die blij word van blije mokken? Voor mijn bakje ochtendpleur of een flinke kop thee in de winter om even op te warmen na een fietstocht door weer en wind. Deze porseleinen mokken van myexboyfriend vind ik super tof.  Maar ben jij meer de olifant in de porseleinkast, dan zijn die grote mokken van Starbucks misschien een beter idee, of onderstaande mok. Lekker hysterisch!

sportieve cadeaus

5. Workoutmateriaal

Deze lijst zou niet compleet of DGM-proof zijn als er geen workoutgear tussen stond. Wat dacht je van een fitnessmat? Een springtouw voor een goeie tabata-workout? You get the idea! Koop je het bij de bodyandfitshop, vergeet dan ook hier de code DEARGOODMORNING niet!

sportieve cadeaus, DGM-proof, onder de 17 euro

Mocht je nou meer budget hebben dan 17 euro, dan is de boekkalender voor 2019 natuurlijk ook een goed idee 😉 Wat staat er op jouw verlanglijstje aan sportieve cadeaus?

Dit vind jij vast ook leuk:

One Response to “5 x DGM-proof cadeaus onder de 17 euro”

december 12, 2018 at 11:48 am, Maarten said:

Haha, die mok is echt te leuk :))) Die wekker zal echter worden gesloopt in een ochtendbui.. ;D

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AANMELDEN VOOR DE DEAR GOOD MORNING NIEUWSBRIEF
Je mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief. Meer info vind je bij mijn privacybeleid.