Je eigen sportschema samenstellen doe je zo

Je eigen sportschema samenstellen

Als beginner kom je er nog mee weg om zomaar wat oefeningen te doen waar je die dag zin in hebt. Maar serieus trainen? Dat is het niet. Met doel en een plan kom je veel verder. Aan de bak dus! Je eigen sportschema samenstellen is niet moeilijk. Pak pen en papier, volg onderstaande stappen […]

Hardloopschema sneller worden (5 km in 30 of 25 minuten)

Hardloopschema sneller worden 5 kilometer in 30 minuten

Is jouw basisniveau goed en kan jij makkelijk een aantal keer per week de deur uit voor een duurloopje? Wil jij sneller worden? Dan wordt het tijd om enkele intervaltrainingen toe te voegen aan jouw hardloopschema! Met dit schema train jij in 8 weken naar een 5 kilometer onder de 30 minuten of onder de […]

Hardloopschema halve marathon

Hardloopschema halve marathon

Holy moly, jij gaat gewoon een halve marathon lopen. Met dit hardloopschema train je in 12 weken en met drie trainingen per week richting je eerste halve marathon. Maar liefst 21,1 kilometer en jij kunt het!

Workout op het strand

Workout voor op het strand 2

Op vakantie? Dat is echt geen excuus om niet te sporten! Het strand is juist een heerlijke plek voor je workout. Hup, zet die wekker lekker vroeg en pak deze workout op het stand erbij. Je gaat je echt ENORM goed voelen daarna! Hoe werkt het schema voor de workout op het strand? Deze workout […]

Lekkere workout voor buiten

Workout voor buiten 2

Hoe werkt het schema? Deze workout bestaat uit een warming-up en vier rondes met elk drie oefeningen. In het schema zie je hoe vaak je elke oefening moet herhalen. Ronde 1 herhaal je twee keer, dan ga je door naar ronde 2. Ook die herhaal je twee keer ect. In het schema staat precies vermeld hoe […]

Hardloopschema intervaltraining

Hardloopschema intervaltraining

You love it or you hate it! Er zit weinig tussenin. Veel hardlopers hebben er een bloedhekel aan, anderen vinden het heerlijk om helemaal stuk te gaan. Ik heb het natuurlijk over intervaltraining, waarbij je op je allerhardst hardlopen afwisselt met langzaam joggen of wandelen.

Beginnersschema hoelahoepen

Beginnersschema hoelahoepen

Als kind deed ik het veel, hoelahoepen. Superleuk vond ik dat. Nu is het weer helemaal terug, het is een echte sport geworden. Je wordt er megafit van. Er zijn zelfs speciale zwaardere workout-hoelahoepen op de markt. Wil je het eens proberen? Gebruik dan dit beginnersschema. Waarom hoelahoepen? Daar kan ik kort over zijn, want […]

Hardloopschema 15 km

Hardloopschema 15 km

Ik ga dit je echt nooit nadoen: 15 kilometer hardlopen. VIJFTIEN. Holy wow! Dit hardloopschema voor 15 km gaat jou helpen om dit doel te behalen. Succes!

Hardloopschema 10 km

Hardloopschema 10 km trainingsschema

Topper, jij kan nu 5 kilometer aan een stuk lopen en bent klaar om op te gaan bouwen naar je eerste 10 kilometer. Wedden dat dit hardloopschema voor 10 km je makkelijker afgaat dan het vorige schema? Succes!

Hardloopschema 5 km

Hardloopschema 5 km trainingschema

YES! Wat een topper ben jij! Je gaat gewoon beginnen met hardlopen. Over 12 weken ren jij met dit hardloopschema jouw eerste 5 km aan een stuk. KNAP! Voordat je begint, wil ik je nog wat tips geven.

De ideale work-out voor op het strand

Workout voor op het strand 1

Oké oké, het regent buiten en het is koud. Maar… heb je zin in een workout op het strand of gewoon op straat? Dan heb ik de perfecte voor jou! Niet jaloers worden op de beelden, hè? 

Heerlijke workout voor buiten, go go go!

Workout buiten 1

’s Ochtends als de zon nog niet zo sterk is of juist net na zonderondergang ’s avonds, deze heerlijke work-out voor buiten is top! Het fijne is dat je deze work-out overal kunt uitvoeren, rondom je huis, in het park of zelfs tijdens je vakantie op het strand. Succes!

Snel calorieën verbranden met deze work-out

Workout snel calorieën verbranden

Dat klinkt als muziek in de oren toch? Een korte work-out, lekker snel klaar en toch snel calorieën verbranden. Voor deze work-out hoef je je slechts twintig minuten in het zweet te werken. Yes, let’s go!

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Search