Je balans fitter maken doe je zo!

O jongens, nog maar even en dan is het al zo ver, DEAR GOOD MORNING GOES WIPE-OUT! Een van de belangrijkste skills om de baan te kunnen trotseren is balans. Je staat op randjes, glibberende oppervlaktes en schuine hellingen, dus een beetje training op dat vlak kan zeker geen kwaad. Ik geef een aantal tips om te zorgen dat jij (net wat) steviger op je benen blijft staan!

tips om je balans te trainen #3, wipe-out

Poetsen, poetsen, poetsen voor balans

De meest eenvoudige manier om je balans te verbeteren is door, heel simpel, op een been te gaan staan. Dit moet echter wel onderdeel worden van je dagelijkse routine wil je hier verbetering in gaan zien! Om er voor te zorgen dat je het niet vergeet kun je het koppelen aan een simpele dagelijkse bezigheid. Tandenpoetsen! ZO kost je “training” geen extra tijd, want dat poetsen deed je hopelijk toch al, twee vliegen in een klap dus!

tips om je balans te trainen #2, wipe-out

Yoga

Balans hebben heeft veel te maken met in controle zijn over je eigen lichaam. Weten hoe je lijf zich gedraagt en daarop kunnen reageren. Door aan yoga te doen kun je die bewustwording vergroten. Daarnaast krijg je tijdens je yoga workout ook vaak te maken met specifieke balansoefeningen.

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Op Youtube zijn verschillende yogaflows te vinden, zoals deze van Adriene.

tips om je balans te trainen #3, wipe-out

Hindernisbaan

Ken je ze nog van vroeger? In veel bossen zijn korte hindernisbanen te vinden die vaak vol staan met balansoefeningen. Dunne balken waar je overheen kan lopen en obstakels waar je overheen moet. Als je geen zin hebt in pottenkijkers zorg dan wel dat je vroeg je bed uit springt. Anders heb je kans dat je de baan moet delen met een groep fanatieke kids ;).

Burpees

Tsja.. het begint een beetje een gewoonte te worden he? Maar daar zijn ze weer…burpees! Gewoon toevoegen aan je training dus, want ook bij je balans zullen ze je helpen.

Voldoende tips om mee aan de slag te gaan dacht ik zo! Ik ben in ieder geval flink aan het oefenen zodat ik straks die wipeout baan kan overleven. Zie ik je daar?

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Search