STAP 1 VAN DE DEAR GOOD MORNING-OCHTENDROUTINE. BETER SLAPEN

Je kan wel een ochtendmens willen worden, maar dat begint eerst bij je slaap. Eerst een goede nachtrust, dan met volle energie opstaan. In stap 1 leer ik je alles over je slaap, hoeveel uur jij het beste kan pakken, de perfecte slaaphouding en nog meer slaapgerelateerde dingen die goed zijn om te weten. Sinds ik goed slaap (ik heb 7 uur slaap nodig), ben ik actiever dan ooit. 

Kijk maar eens rond op deze pagina. We hebben onwijs veel artikelen geschreven. Kies er vier per week, lees ze door en pas alle tips toe om je slaap te optimaliseren.

Dit past bij stap 1

Hét slaap e-book

In 5 stappen leer jij beter slapen. Wist je dat de helft van de Nederlanders slaapproblemen heeft? En jij? Met dit e-book slaap je als een roosje.

E-book-HIIT-work-outs-DGM
Let's HIIT it!

Download nu mijn nieuwste e-book met 7 korte HIIT-work-outs (mijn lievelings-work-outs!). In slechts 7 minuten voel jij je fitter.  Knallen, zweten en gaan!

Deze artikelen helpen je beter te slapen

Mijn persoonlijke verhaal

Dear Good Morning staat voor een energieke ochtend. Ik, Lienke, ben een echt ochtendmens. Dankzij de ochtenden ben ik fitter, gelukkiger en succesvoller geworden. Dit gevoel wil ik aan zoveel mogelijk mensen meegeven. De ochtenden hebben me zoveel meer gebracht dan ik ooit had durven dromen.