STAP 1 VAN DE DEAR GOOD MORNING-OCHTENDROUTINE. BETER SLAPEN

“Maar Lienke, hoe laat ga jij dan naar bed?” Dit is de eerste vraag die ik altijd gesteld krijg als ik vertel over Dear Good Morning. Je kan wel een ochtendmens willen worden, maar dat begint eerst bij je slaap. Eerst een goede nachtrust, dan met volle energie opstaan. In stap 1 leer ik je alles over je slaap, hoeveel uur jij het beste kan pakken (met een rekensom), de perfecte slaaphouding en nog meer slaapgerelateerde dingen die goed zijn om te weten. Sinds ik goed slaap (ik heb 7 uur slaap nodig), ben ik actiever dan ooit. 
Ik raad je aan om het e-book aan te schaffen, zodat jij leert om de beste slaper te worden.
Mijn artikelen en de planner ondersteunen de eerste stap van de Dear Good Morning-ochtendroutine.

Dit past bij stap 1

Hét slaap e-book

In 5 stappen leer jij beter slapen. Wist je dat de helft van de Nederlanders slaapproblemen heeft? En jij? Met dit e-book slaap je als een roosje.

E-book-HIIT-work-outs-DGM
Let's HIIT it!

Download nu mijn nieuwste e-book met 7 korte HIIT-work-outs (mijn lievelings-work-outs!). In slechts 7 minuten voel jij je fitter.  Knallen, zweten en gaan!

Deze artikelen helpen je ook!

Mijn persoonlijke verhaal

Dear Good Morning staat voor een energieke ochtend. Ik, Lienke, ben een echt ochtendmens. Dankzij de ochtenden ben ik fitter, gelukkiger en succesvoller geworden. Dit gevoel wil ik aan zoveel mogelijk mensen meegeven. De ochtenden hebben me zoveel meer gebracht dan ik ooit had durven dromen.