Stap 2 van de Dear Good Morning-ochtendroutine Eerder opstaan

Na een heerlijke nachtrust is het tijd om eerder op te staan. Ik raad je aan om elke dag aan eerder op te staan dan normaal. Dit kan al 1 minuut zijn tot aan 60 minuten. Doe wat werkt voor jou maar neem de tijd voor de ochtend. Je kan stap 2 alleen goed doen als je voldoende slaap hebt gehad. Hoe je aan voldoende slaap komt, heb je geleerd bij stap 1. 
In deze tweede stap leer ik je hoe je je bed uitspringt met volle energie. Ik ben direct “aan” als mijn wekker gaat en vooral ook supervrolijk. Gewoon zin in een nieuwe dag, zin in mijn workout, zin dat ik weer mag leven!  Kijk eens rond na alle motiverende artikelen die we de afgelopen jaren hebben geschreven.

Dit past bij stap 2

Hét opstaan e-book

In dit e-book leer jij in 3 stappen om van wekkerhater naar wekkerlover te gaan. Je leert een ochtendroutine te maken en hoe je het beste om kan gaan met het moment waarop je wakker wordt.

E-book-HIIT-work-outs-DGM
Let's HIIT it!

Download nu mijn nieuwste e-book met 7 korte HIIT-work-outs (mijn lievelings-work-outs!).

In slechts 7 minuten voel jij je fitter.  Knallen, zweten en gaan!

Deze artikelen helpen je om uit bed te komen

Mijn persoonlijke verhaal

Dear Good Morning staat voor een energieke ochtend. Ik, Lienke, ben een echt ochtendmens. Dankzij de ochtenden ben ik fitter, gelukkiger en succesvoller geworden. Dit gevoel wil ik aan zoveel mogelijk mensen meegeven. De ochtenden hebben me zoveel meer gebracht dan ik ooit had durven dromen.