Stap 2 van de Dear Good Morning-ochtendroutine Eerder opstaan

Na een heerlijke nachtrust is het tijd om eerder op te staan. Ik raad aan om elke werkdag één uur eerder op te staan dan normaal. Dan kan je een heerlijke workout doen en als je wilt nog een bakkie koffie. Je kan stap 2 alleen goed doen als je voldoende slaap hebt gehad. Hoe je aan voldoende slaap komt, heb je geleerd bij stap 1. 
In deze tweede stap leer ik je hoe je je bed uitspringt met volle energie. Ik ben direct “aan” als mijn wekker gaat en vooral ook supervrolijk. Gewoon zin in een nieuwe dag, zin in mijn workout, zin dat ik weer mag leven! In het e-book “Please, wake me up” leer je hoe je uit bed springt met 100% energie. De ochtendplanner en mijn artikelen geven je een steuntje in de rug. Klaar om voor het echte werk te gaan?

Dit past bij stap 2

Hét opstaan e-book

In dit e-book leer jij in 3 stappen om van wekkerhater naar wekkerlover te gaan. Je leert een ochtendroutine te maken en hoe je het beste om kan gaan met het moment waarop je wakker wordt.

E-book-HIIT-work-outs-DGM
Let's HIIT it!

Download nu mijn nieuwste e-book met 7 korte HIIT-work-outs (mijn lievelings-work-outs!).

In slechts 7 minuten voel jij je fitter.  Knallen, zweten en gaan!

Deze artikelen helpen je ook!

Mijn persoonlijke verhaal

Dear Good Morning staat voor een energieke ochtend. Ik, Lienke, ben een echt ochtendmens. Dankzij de ochtenden ben ik fitter, gelukkiger en succesvoller geworden. Dit gevoel wil ik aan zoveel mogelijk mensen meegeven. De ochtenden hebben me zoveel meer gebracht dan ik ooit had durven dromen.