STAP 4 VAN DE DEAR GOOD MORNING-OCHTENDROUTINE MEER MOTIVATIE

 Het is zover, de allerlaatste stap van je eigen transformatie. Want het is heel tof dat je goed slaapt, eerder opstaat en inmiddels sport, maar…. hoe houd je dat nu vol? Hoe blijft het een vaste routine en hoe kom je tegenslagen weer te boven? Inmiddels ben ik meer dan 4 jaar dé ochtendfreak van Nederland en is Dear Good Morning meer dan 3 jaar mijn fulltime baan. Ook ik heb wel eens geen zin uit bed te gaan. We zijn geen robots. In deze stap leer ik je valkuilen herkennen, je motivatie en routine vasthouden, maar ook hoe je je gedrag kan sturen naar iets positiefs. 

Dit past bij stap 4

Hét routine e-book

In dit laatste e-book leer jij een routine herkennen, maken en vasthouden. Je gedrag herkennen en vooral motivatie vasthouden. Dit e-book geeft je direct zin om te knallen.

E-book-HIIT-work-outs-DGM
Let's HIIT it!

Download nu mijn nieuwste e-book met 7 korte HIIT-work-outs (mijn lievelings-work-outs!).

In slechts 7 minuten voel jij je fitter.  Knallen, zweten en gaan!

Deze artikelen helpen je ook!

Mijn persoonlijke verhaal

Dear Good Morning staat voor een energieke ochtend. Ik, Lienke, ben een echt ochtendmens. Dankzij de ochtenden ben ik fitter, gelukkiger en succesvoller geworden. Dit gevoel wil ik aan zoveel mogelijk mensen meegeven. De ochtenden hebben me zoveel meer gebracht dan ik ooit had durven dromen.