STAP 4 VAN DE DEAR GOOD MORNING-OCHTENDROUTINE MEER MOTIVATIE

Soms ben je je motivatie gewoon even helemaal kwijt. Het lukt je niet om uit bed te springen, je bent moe en je voelt je gewoon “bleehh”. Heel herkenbaar, en natuurlijk heel vervelend. In de laatste stap geven we allemaal leuke tools en ideetjes om gemotiveerd te blijven.

Dit past bij stap 4

Hét routine e-book

In dit laatste e-book leer jij een routine herkennen, maken en vasthouden. Je gedrag herkennen en vooral motivatie vasthouden. Dit e-book geeft je direct zin om te knallen.

E-book-HIIT-work-outs-DGM
Let's HIIT it!

Download nu mijn nieuwste e-book met 7 korte HIIT-work-outs (mijn lievelings-work-outs!).

In slechts 7 minuten voel jij je fitter.  Knallen, zweten en gaan!

Deze artikelen zorgen voor motivatie

Mijn persoonlijke verhaal

Dear Good Morning staat voor een energieke ochtend. Ik, Lienke, ben een echt ochtendmens. Dankzij de ochtenden ben ik fitter, gelukkiger en succesvoller geworden. Dit gevoel wil ik aan zoveel mogelijk mensen meegeven. De ochtenden hebben me zoveel meer gebracht dan ik ooit had durven dromen.